«Είμαι ένα τίποτα»: Influencer κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί της διέγραψαν το Instagram!

Η Τζέσι Τέιλορ, έκανε καριέρα στο Instagram, ώσπου μια μέρα ο λογαριασμός της με περισσότερους από 100.000 συνδρομητές διαγράφηκε.

Τράβηξε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει το δράμα που ζει καθώς απελπίζεται στη σκέψη ότι θα πρέπει να βρει μια κανονική δουλειά και να ζει όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

Η Τζέσι Τέιλορ, έκανε καριέρα στο Instagram.
Μία μέρα διαπίστωσε με έκπληξή της πως ο λογαριασμός της με περισσότερους από 100.000 συνδρομητές διαγράφηκε.

Τράβηξε λοιπόν ένα βίντεο στο Youtube όπου περιγράφει τα συναισθήματά της και τις δυσκολίες της ζωής που καλείται να αντιμετωπίσει μετά από αυτό το συμβάν.

Η νεαρή ινφλουένσερ ξεσπά σε κλάματα προσπαθώντας να εξηγήσει στον κόσμο το δράμα της.«Είμαι ένα τίποτα χωρίς τους ακόλουθούς μου» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια και απελπίζεται στη σκέψη να βρει μία κανονική δουλειά, όπως όλοι οι άνθρωποι.

«Αυτή η ζωή δεν είναι για μένα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Εξομολογείται ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με σκοπό να γίνει διάσημη στο Instagram και κατάφερε με την αξία της να μαζέψει 100.000 ακόλουθους, όταν ξαφνικά ο λογαριασμός της διαγράφηκε εξαιτίας των πολλών αναφορών που της είχαν κάνει.

Όπως επεσήμανε στο παρελθόν εργάστηκε στα McDonald’s και ως π@ρνη και δεν θέλει να ξαναγυρίσει σε αυτή τη ζωή. «Δεν υποστηρίζω ότι είναι κακό να δουλεύει κανείς στα McDonald's, αλλά εγώ δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον τρόπο ζωής» αναφέρει.

Στο βίντεο κάνει μάλιστα και μια δραματική έκκληση προς τον κόσμο, ζητώντας του να σταματήσει να κάνει αναφορές στο λογαριασμό της.

Στα σχόλια όμως δεν βρήκε την υποστήριξη που περίμενε.
Η ινφλουένσερ έχει δημιουργήσει πλέον ένα νέο λογαριασμό στο Instagram ελπίζοντας ότι δεν θα διαγραφεί και αυτός.

sputniknews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications