Ο Γιώργος Μαρίνος κατέληξε σε Γηροκομείο - χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον

Τρία χρόνια πριν είχε δηλώσει: «Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω της κατάθλιψης που περνάω. Έχω πολλά ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα.

Παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή».

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος «σόουμαν» της Ελλάδας.
Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Επέλεξε την απομόνωση για να μην παρουσιάσει δημοσίως την εικόνα του εκτεθειμένη στη φθορά του χρόνου.
Τα τίμημα, όμως, είναι ακριβό...

Έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Grande», ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται πλέον σε γνωστό Γηροκομείο της Γλυφάδας, όπου ζει απομονωμένος και χωρίς να έχει την παραμικρή επαφή με το περιβάλλον.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν και, κυρίως, δεν αναγνωρίζει πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το Grande, τον Γιώργο Μαρίνο, τον τελευταίο καιρό, επισκέφτηκε ένας από τους πλέον γνωστούς τραγουδοποιούς, προκειμένου να του «αφιερώσει» ένα τραγούδι που συνέθεσε και τραγούδησε γι’ αυτόν.

«Έβγαινε πάνω στη σκηνή και ακροβατούσε στο σχοινί.
Πόνους καυτούς από του κόσμου την κακία.
Και τις μικρές του μαχαιριές τις μετουσίωνε κι αυτές σε βηματάκια, σε κινήσεις, σε αστεία…» αναφέρουν οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού.

Πρόκειται για άκρως βιογραφικό, συναισθηματικό κομμάτι, που όμως ο Γιώργος Μαρίνος, παρότι το άκουσε, δεν είχε την παραμικρή αντίδραση, ούτε φυσικά αναγνώρισε τον καλλιτέχνη φίλο του.

Με μια ιδανική και ιδεατή υπόκρουση, σε απόχρωση της φωνής του και του Χορν, η ζωή ενός σπουδαίου συνεχίζεται καλώντας «έλα στο φως, παίζω θα δεις.
Είμαι σοφός μην απορείς, έλα στο φως, παίζω θα δεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications