Η αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν για τον γάμο μιας γυναίκας και ενός αγοριού στο Μεξικό! (VID)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε μια σειρά φωτογραφιών στα μεξικανικά κοινωνικά δίκτυα στα οποία μια ενήλικη γυναίκα παντρεύεται ένα αγόρι που δεν ειναι άνω των 10 ετών. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν στις φωτογραφίες.

Ξέσπασαν αντιδράσεις από αυτό που είδαν και υπήρχαν πολλές εκδοχές που εξηγούσαν τον περίεργο γάμο.

Μιλούσαν για τον συμβολικό γάμο μεταξύ οικογενειών, για εμπορία παιδιών, για κακοποίηση παιδιών κτλ. Όταν οι δημοσιογράφοι έδειξαν ενδιαφέρον για αυτές τις φωτογραφίες, ανακάλυψαν όλη την ιστορία. Η αλήθεια ήταν πολύ πιο τραγική και ταυτόχρονα συγκινητική.

Όπως αποδείχθηκε, στις 4 Μαΐου, ένας ασυνήθιστος γάμος πραγματοποιήθηκε πράγματι στην πόλη Haltianjis στο Μεξικό.

Και στη φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα ένα 20χρονο αγόρι, το όνομα του οποίου είναι Jonathan.

Λόγω της σπάνιας αναπτυξιακής ανωμαλίας, ο Jonathan φαίνεται πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι πολύ πίσω στην ανάπτυξη.

Ωστόσο, η εμφάνιση του που φαίνεται σαν παιδί, δεν τον εμπόδιζε να βρει «την αγάπη της ζωής του» και να συσχετίσει τη μοίρα του μαζί της.

Ο γάμος τους ήταν υπέροχος, διήρκεσε δύο μέρες και μεταξύ των φιλοξενούμενων ήταν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού όπου ζουν.

©AETOS NEWS

Οι φωτογραφίες από το γάμο εμφανίστηκαν αρχικά σε κοινωνικό δίκτυο με λεπτομερή σχόλια για την ηλικία των νεόνυμφων, αλλά μετά από λίγες μέρες και αναδημοσιεύσεις το σχόλιο χάθηκε, γι 'αυτό ξέσπασε σύγχυση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications