F-16 Fighting FalconΜαχητικό F-16 συνετρίβη σε αποθήκη στρατιωτικής βάσης της Καλιφόρνια

Ο πιλότος ήταν σε θέση να εκτιναχθεί με ασφάλεια από τον αεροσκάφος και προς το παρόν αξιολογείται από το ιατρικό προσωπικό. Οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν αν η αποθήκη ήταν άδεια κατά τη στιγμή της συντριβής.

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 Fighting Falcon συνετρίβη την Παρασκευή σε αποθήκη στην αεροπορική βάση στην περιοχή Ριβερσάιντ, στην Καλιφόρνια.

​Το τμήμα του σερίφη της περιοχής ανέφερε ότι ο πιλότος ήταν σε θέση να εκτιναχθεί με ασφάλεια από το μαχητικό αεροσκάφος και προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται από ιατρικό προσωπικό. Δεν είναι σαφές εάν υπέστη τραυματισμούς. Το τμήμα προέτρεψε τους ντόπιους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

​Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3:15 μ.μ. τοπική ώρα.​ Ως αποτέλεσμα της συντριβής, η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους αξιωματούχους.

​Ο Τι Στανόνις, ένας ντόπιος που είδε τη συντριβή, δήλωσε στο Fox 11 ότι όλοι γύρω του «δεν μπορούσαν να πιστέψουν» αυτό που μόλις είχαν δει. Πρόσθεσε ότι υπήρχαν άτομα έξω από το κτίριο, αλλά ότι δεν ήταν βέβαιος αν κάποιος ήταν μέσα.

​Οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν αν η αποθήκη ήταν άδεια κατά τη στιγμή της συντριβής. Σύμφωνα με το ABC 7, ο πιλότος ήταν μέλος της 144ης πτέρυγας μάχης, η οποία είναι μια μονάδα που υπάγεται στην αεροπορική δύναμη της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται στο Φρέσνο, της Καλιφόρνια. Το αεροσκάφος ανήκε στην αεροπορική δύναμη της Εθνικής Φρουράς της Νότιας Ντακότα στο Σιου Φολς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications