Ορέστης: “Έριξα τη Σιέρα στη λίμνη για να βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο” (βίντεο)

Αποκλειστικές πληροφορίες αποκάλυψε ο Alpha στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων για τη μικρή Σιέρα, κόρη της Μαρί Ρόουζ, η σορός της οποίας δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και αναζητείται στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 6χρονη, ισχυρισμό τον οποίο άλλαξε στις 25 Απριλίου σε κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές μετά τη δεύτερη διαδικασία προσωποκράτησής του, όπου είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο 35χρονος παραδέχθηκε και τους 7 φόνους εκ προ μελέτης, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες στους ανακριτές για το χρονικό της δολοφονίας, τόσο της μητέρας Μαίρη Ρόουζ όσο και της 6χρονης κόρης της.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο λόγος που έριξε το άψυχο σώμα της 6χρονης στη λίμνη Μεμί, ήταν όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “για να βρίσκεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο”.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται, αφού κατά την τελευταία διαδικασία προσωποκράτησης όπου ο ανακριτής ανέφερε εντός του δικαστηρίου ότι ο 35χρονος, ανακρινόμενος ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του είναι 7.

Στη συνέχεια έγραψε όλες τις λεπτομέρειες για τις 7 δολοφονίες που παραδέχθηκε ότι διέπραξε και υπέδειξε στους ανακριτές τα ακριβή σημεία που έριξε τις σορούς των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μεταξάς μέχρι πριν από αυτή την κατάθεση, ισχυριζόταν ότι η μικρή Σιέρα, πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications