Στην Ελλάδα  εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ειναι η εικονιζόμενη ονόματι Ξένη Δημητρίου!

Διαβάζουμε σε μια έγκυρη πηγή τους από το 09.06.2016 : Νέα εισαγγελέας στον Άρειο Πάγο – Αντικαθιστά την Ευτέρπη Κουτζαμάνη:

Η διάδοχος της Ευτέρπης Κουτζαμάνη επελέγη σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο. Νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου από την 1η Ιουλίου ορίστηκε η Ξένη Δημητρίου - Βασιλοπούλου.

Η επιλογή της Ξένης Δημητρίου για την κορυφαία και πλέον νευραλγική θέση της δικαστικής ιεραρχίας επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να τηρήσει την ακολουθούμενη, τα τελευταία χρόνια πρακτική, επιλογής της Εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, μια και υπάρχει από το σύνταγμα η δυνατότητα επιλογής και από τους ανώτατους δικαστικούς του Αρείου Πάγου (αντιπροέδρους και αρεοπαγίτες).

Η επιλογή της νέας Εισαγγελέως έγινε από το υπουργικό συμβούλιο διά περιφοράς μεταξύ των μελών του κάτι που προβλέπεται αλλά δεν συνηθίζεται. Για τη θέση υπήρξαν κι άλλοι ικανοί και άξιοι υποψήφιοι. Μεταξύ αυτών η σημερινή αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ειρήνη Κιουρτσόγλου – Πετρουλάκη αλλά και άλλοι.

Άλλωστε από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής πέρασαν από ακρόαση για την επιλογή νέου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τέσσερις αντεισαγγελείς του ανωτάτου δικαστηρίου.

----------------

Πρόεδρος της βουλής καθορίζει ποιος θα μπει στην δικαιοσύνη? δεν θα έπρεπε ειναι ανεξάρτητη? ψάχνοντας μήπως βρούμε κανένα βιογραφικό της θείας όπως θα έπρεπε ως δημόσιο πρόσωπο πέσαμε πάνω σε τίτλους όπως:
Παρέμβαση της Ξένης Δημητρίου για τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος!
Παρέμβαση της Ξένης Δημητρίου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου!
Παρέμβαση Ξένη Δημητρίου, στη ρατσιστική φραστική επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα (κάποιος μαύρος)!
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην Καλαμάτα για την παραβατικότητα των ανηλίκων! σοβαρά τώρα?
Άρειος Πάγος: Παρέμβαση και από την Ξένη Δημητρίου για Μπαρμπαρούση!
Άδεια σε Κουφοντίνα με παρέμβαση της εισαγγελέως Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου!

Τελικά βρήκαμε μονο αυτο: Η κυρία Δημητρίου κατάγεται από το Αίγιο και είναι πτυχιούχος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τελικά πήγαμε στην "έγκυρη πηγή" τους wikipedia λογικά θα έχει βιογραφικό αφού ειναι σε τέτοια θέση :Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου Βασιλοπούλου αυτό μόνο δεν υπάρχει καν βιογραφικό!με τι κριτήρια μπήκε σε αυτή την θέση η θεία? το πτυχιούχος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δεν λέει τίποτα.

"Παρέμβαση" σε άλλα θέματα δεν ξέρει να κάνει? αυτά τα άτομα ως επί το πλείστον λειτουργούν εντελώς μηχανικά και άπλα παπαγαλίζουν ότι τους έμαθαν ,έχουμε γνωρίσει πολλά τέτοια με πτυχία και τίτλους! και αν τα βάλεις να κάνουν κάτι που δεν έχουν σπουδάσει δεν μπορουν! η αντίληψη τους δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε καν πως λειτουργεί ένα συρτάρι! βασικά "δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα" όπως λένε στην πιάτσα, «στρατολογούνται» από τις σχόλες για να γίνουν χρήσιμοι κάπου για το καθεστώς , και έχουν τόση σχέση με αρχαίους(γνήσιας ευρωπαϊκής φυλής που ήρθαν όλες οι εφευρέσεις) όση σχέση έχουν οι μαύροι με τους Κινέζους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications