Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Γονείς Προσοχή, ζουν ανάμεσά μας !!!

Mε αφορμή την “αυτοκτονία ” της νεαρής φοιτήτριας , που βγήκε στο “φως της δημοσιότητας” της τελευταίες ημέρες και για την οποία οι περισσότεροι λυπόμαστε ,με τον φόβο μην βρεθούμε στην θέση αυτών των γονέων .

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή και ειδικά σε όσους είσαστε γονείς ,με αυτό το άρθρο .

Το γεγονός αυτό μπορεί να συγκλόνισε την κοινωνία μας προσωρινά όπως πάντα ,αλλά είναι η “κορυφή ενός παγόβουνου ” το οποία και κινείται μυστικά μέσα στην κοινωνία μας, διαλύοντας οικογένειες “απροστάτευτες” .

Επειδή κάποιοι αυτοί την στιγμή έχουμε πίστη στον “Τριαδικό ´θεό ” ,έχοντας βιώσει την διάθεση της “αντίθετης ” δύναμης να μας καταστρέψει ,στραφήκαμε στον “Πατέρα” για βοήθεια, χωρίς καν να κοιτάξουμε πίσω ,με τον φόβο μήπως γίνουμε “στήλη ‘άλατος ” .

Γνωρίζουμε και τις δύο δυνάμεις πλέον ,τις διαθέσεις τους, αλλά και την επίδραση που έχει πάνω μας.

Ότι η δύναμη του κακού δρα με τα “δικά’ της άτομα .Ανθρώπους που είτε με την θέληση τους μέσα από ομάδες ή χωρίς να το γνωρίζουν ,ακολουθούν τις εξωτερικές ή εσωτερικές φωνές τους , τις “προσταγές” του “αφέντη ” τους .Με σκοπό να καταστρέψουν σωματικά ,ψυχικά ,πνευματικά ανθρώπους ,απροστατεύτες ψυχές .

Ζουν ανάμεσα μας και πλέον δεν “κρύβονται ” φοράνε τα μενταγιόν τους ελεύθερα ,βάφουν τα χείλη και τα νύχια τους μαύρα (εσείς το θεωρείτε απλά μόδα…) Με κέρατα να τους δείτε πάλι μόδα θα πείτε είναι ….
Είμαστε ανόητοι τελικά

Είναι το φως ενάντια στο σκοτάδι ,το καλό ενάντια στο κακό ,η καταστροφή ενάντια στην χαρά .

Ο αγώνας της μίας πλευράς ενάντια στην άλλη είναι να κάνουμε την “επιλογή ” να ρίξουμε την ψήφο μας στην κάλπη .Μόλις ρίξουμε την” ψήφο” μας ,έρχονται και οι επιπτώσεις καλές ή κακές .

Ας πάμε λοιπόν λίγο στην τελευταία υπόθεση .
Μόνο με την “υπόνοια” και κάποιες ενδείξεις ,αποδείξεις οι γονείς ξεκίνησαν με την βοήθεια της αστυνομίας έρευνα Για την περίπτωση πίσω από τη “φαινομενική αυτοκτονία ” της άτυχης κοπέλας να κρύβεται κύκλωμα σατανιστών.Το οποίο και “σκότωσε” το παιδί τους .Απόσπασμα από συνέντευξη πρώην “σατανιστή “
αναφέρει .

“Από τη στιγμή πού διαβάζετε στις εφημερίδες ότι πάντα εξαφανίζονται άτομα και ειδικά νεαρής ηλικίας, είτε αγόρια είτε κορίτσια, γι’ αυτούς δεν παίζει ρόλο αν κάποιος είναι καθυστερημένος στο μυαλό ή οτιδήποτε, γι’ αυτούς είναι χαρά να δούνε κάποιον πού δεν θα τον αναζητήσουν. Και τα πιο πολλά τα κάνουνε και φαίνονται ότι είναι τροχαία, άλλο πνιγμός, διαβάζεις στην εφημερίδα ότι κάποια κοπέλα πνίγηκε ή πέθανε από ναρκωτικά και τέτοια. Τα περισσότερα από αυτά είναι… και τη βελόνα ακόμη με το ναρκωτικό, πού πέθανε αυτή η νεαρή κοπέλα την έβαλε κάποιος στο χέρι της.”

Για να μην λέτε “δεν ήξερα” ,να σας πω λοιπόν “ας ρώταγες” για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων με τα παιδιά μας
Με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού ,ας τον πλησιάσουμε πρώτα με ευλάβεια και Πίστη θα μας ενημερώσει με κάποιο μυστικό τρόπο και θα μας προστατεύσει με μηνύματα και ανθρώπους ,που ίσως θεωρήσουμε τυχαία .

Πιστεύω πως αυτή την στιγμή ,πολλά παιδιά ‘εν αγνοία ‘ των γονέων τους βρίσκονται στα δίχτυα του σατανισμού .Ξεκινώντας μία υποτιθέμενη “Πνευματική ” αναζήτηση .

Στην συνέχεια ας “ενημερωθούμε” από μία βασανισμένη ψυχή σε μία συνέντευξή που παρατίθεται σε link παρακάτω .Μία παλαιότερη “ομολογία ” αλλά τόσο επίκαιρη !!!
Για τις πρακτικές ,τον τρόπο που δρουν αυτοί οι “ανθρωποκτόνοι ” ,σε ποιες “βαθμίδες ” της κοινωνίας φτάνουν ,τι και ποιους εκμεταλλεύονται και το κυριότερο Ότι ο ‘Αρχηγός” τους τρώει κάποια στιγμή και τα παιδιά του..

oparadeisos.wordpress.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications