Βίντεο ντοκουμέντο –Αρρωστημένοι και δογματισμενοί της ΑΕΚ επιτίθενται σε αυτοκίνητο άλλων  του Ολυμπιακού

Σε άλλο κόσμο όλοι αυτοί θα θεωρούνταν ψυχοπαθείς και άκρως επικίνδυνοι

Μιλάμε για άτομα γέννημα-θρέμμα του Γιαχβέ, τα οποία ουδεμιά σχέση έχουν με την ευρωπαϊκή φυλή! τουτέστιν - δεν έχουν καμιά σχέση με αρχαίους Έλληνες!

Αυτά τα άτομα από την φύση τους προσκολλούν σε ένα δόγμα η "ιδεολογία" όπως λένε, και άπαξ και τους μάθεις ένα δόγμα τα ελεγχεις και ειναι ίδιας ράτσας με τους μουσουλμάνους! δεν ειναι τυχαίο το γεγονός ότι όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο φανατικά σε συνδυασμό ότι ειναι και φανατικοί αριστεροι κομμουνιστες έλκουν την καταγωγή τους από χώρες της μέσης ανατολής!

Όλοι οι άνωθεν παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο αρρωστημένο δόγμα τους ιδεολογία τους κτλ.. Σας τα είπε αυτά κανένας πότε? φυσικά και οχι, ποιοι θα τα πουν, αυτοί που ειναι ίδιοι με αυτούς σε έγκυρες πήγες και παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων? γιαυτό και ειναι μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες οι περισσότεροι και έχουν "λογική" Αράβων ... Ο άλλος γράφει εκ του πονηρού "εμείς οι Έλληνες" υποκριτικά ενώ το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να μαζέψει αφελείς στην ιστοσελίδα του, το τι δούλεμα τρώει ο νεοέλληνας στο internet το βλέπουμε 4 χρονιά τώρα καθώς και τι σελίδες υποστηρίζει,ο "κακός" ειναι οποιος λέει την αλήθεια και ειναι ειλικρινής πάντα, γιαυτό δεν έχουμε αυταπάτες..

Ένα βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την στιγμή που οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επίθεση σε αυτοκίνητο με φίλους του Ολυμπιακού στην Εθνική Οδό.

Μια ομάδα πεζών φιλάθλων βρίσκονται στη μέση του δρόμου και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα που πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς για να τους αποφύγει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/04)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications