Έμεινε παράλυτη επειδή έκανε «κρακ» τον αυχένα της

Η 23χρονη νοσοκόμα Natalie Kuniciki από το Λονδίνο έμεινε μερικά παράλυτη μετά από την αθώα κίνηση του «κρακ» που έκανε στον αυχένα της. Ο λόγος, διότι η κίνηση αυτή προκάλεσε τη δημιουργία ενός θρόμβου στο αίμα της, ο οποίος την οδήγησε στο εγκεφαλικό.

Μια τόσο αθώα κίνηση που κάνει εκατομμύρια κόσμος καθημερινά και η οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, δυστυχώς στην περίπτωση της 23χρονης παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Η νεαρή χαλάρωνε στο σπίτι της όταν έκανε αυτήν την κίνηση και ξαφνικά άκουσε ένα πολύ δυνατό σπάσιμο, χωρίς όμως να νιώσει κάποιον πόνο. Έτσι, δεν έδωσε σημασία και έπεσε για ύπνο, ενώ 15 λεπτά αργότερα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει το αριστερό της πόδι.

Στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι έπαθε εγκεφαλικό και όταν τους είπε για την κίνηση που έκανε και τον θόρυβο που άκουσε την ενημέρωσαν ότι κουνήθηκε κάποιος σπόνδυλος ο οποίος δημιούργησε χόνδρο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η νεαρή παρέλυσε σχεδόν σε ολόκληρη την αριστερή της πλευρά και πέρασε πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο προσπαθώντας να επαναφέρει την κίνηση στο σώμα της.

Μάλιστα, η κοπέλα έκανε ένα χειρουργείο 3 ωρών με σκοπό να της αφαιρέσουν τον χόνδρο, κάτι που όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν εν τέλη και όπως την ενημέρωσαν ο χόνδρος θα διαλυθεί όσο περνάει ο χρόνος.

Βέβαια δεν γνωρίζουν αν αυτή θα μπορέσει να επιστρέψει στην προηγούμενη φυσική της κατάσταση ή αν η παράλυση θα μείνει.

Όσο για την Kuniciki αναφέρει ότι ακόμα έχετε θέματα με την αντίληψη της και ότι ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει καλά. Βέβαια, το ατύχημα που είχε η κοπέλα είναι εντελώς πρωτοφανές αφού εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά κάνουν «κρακ» στις κλειδώσεις τους και δεν συμβαίνει τίποτα πραγματικά. Στην περίπτωση της δυστυχώς, ήταν απλώς άτυχη.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications