Έναν τρομακτικό εφιάλτη έζησε μια 15χρονη στο Χονγκ Κονγκ, που βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Ένας πα-τέρας, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του όπου βίασε την ανήλικη κόρη του γιατί «την μπέρδεψε με τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο 59χρονος οικοδόμος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε πως μπήκε σε λάθος δωμάτιο, ενώ μόλις αντιλήφθηκε τι έκανε σταμάτησε αμέσως!

Από την πλευρά της, η κόρη του ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να τον «συνεφέρει», ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις ορέξεις του.

Όπως μάλιστα αναφέρει η South China Morning Post, το κορίτσι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, ο οποίος καταδικάστηκε με 2,5 χρόνια φυλάκιση. Από την άλλη, δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της για τον εργαζόμενο στις κοινωνικές υπηρεσίες που αποκάλυψε δημοσίως τον εφιάλτη της οικογένειάς της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η έφηβη αισθάνεται ενοχές για το χωρισμό των γονιών της μετά το ειδεχθές περιστατικό.

«Πρόκειται για μία ασυνήθιστη περίπτωση με περίεργα γεγονότα», ανέφερε από την πλευρά της η δικαστής Amanda Woodcock, διευκρινίζοντας πως ο πατέρας δέχθηκε συμφωνία να δηλώσει ένοχος για αιμομιξία, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για βιασμό, ωστόσο η ίδια την απέρριψε.

Η ποινή του έπεσε τελικά στο μισό, καθώς ο 59χρονος δήλωσε ένοχος και μετανιωμένος για την πράξη του.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications