Βίασε την ανήλικη κόρη του και ισχυρίστηκε ότι την μπέρδεψε με τη γυναίκα του!

Έναν τρομακτικό εφιάλτη έζησε μια 15χρονη στο Χονγκ Κονγκ, που βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Ένας πα-τέρας, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του όπου βίασε την ανήλικη κόρη του γιατί «την μπέρδεψε με τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο 59χρονος οικοδόμος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε πως μπήκε σε λάθος δωμάτιο, ενώ μόλις αντιλήφθηκε τι έκανε σταμάτησε αμέσως!

Από την πλευρά της, η κόρη του ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να τον «συνεφέρει», ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει από τις ορέξεις του.

Όπως μάλιστα αναφέρει η South China Morning Post, το κορίτσι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, ο οποίος καταδικάστηκε με 2,5 χρόνια φυλάκιση. Από την άλλη, δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της για τον εργαζόμενο στις κοινωνικές υπηρεσίες που αποκάλυψε δημοσίως τον εφιάλτη της οικογένειάς της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η έφηβη αισθάνεται ενοχές για το χωρισμό των γονιών της μετά το ειδεχθές περιστατικό.

«Πρόκειται για μία ασυνήθιστη περίπτωση με περίεργα γεγονότα», ανέφερε από την πλευρά της η δικαστής Amanda Woodcock, διευκρινίζοντας πως ο πατέρας δέχθηκε συμφωνία να δηλώσει ένοχος για αιμομιξία, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για βιασμό, ωστόσο η ίδια την απέρριψε.

Η ποινή του έπεσε τελικά στο μισό, καθώς ο 59χρονος δήλωσε ένοχος και μετανιωμένος για την πράξη του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications