Όλα έτοιμα, για την Παγκόσμια εξουσία:Είστε έτοιμοι να ζήσετε μέσα σε αυτήν? (Δείτε τα βίντεο)

Η τεχνολογία πλέον έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή. Αυτό γιατί έχει συνδεθεί με την καθημερινότητά μας και θα δείτε αμέσως γιατί.Δεν θα μιλήσουμε φυσικά για τις έξυπνες συσκευές, οι οποίες έτσι και αλλιώς πλέον αποτελούν κάτι το συνηθισμένο. Θα μιλήσουμε για κάτι πολύ πιο προχωρημένο και σχετικά άγνωστο μέχρι στιγμής.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Ενισχυμένη όραση: Ειδικό μηχάνημα, που ο χρήστης τοποθετεί στο κεφάλι του και του επιτρέπει να βλέπει τα πάντα με περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης ότι βλέπει ο χρήστης το βλέπει και ο υπολογιστής.

Πρόκειται για κάμερα στην ουσία, η οποία σύντομα θα αντικατασταθεί από κάποιο τσίπ το οποίο θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Αυτό θα γίνει, ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης, να φοράει ολόκληρο μηχάνημα στο κεφάλι του ή τουλάχιστον αυτή είναι η εξήγηση που θα μας δώσουν.

Θεραπεία των παράλυτων: Ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο, αποτελεί την κορωνίδα των εμφυτευμάτων. Πρόκειται για το τσιπ, που θα μπορεί να επανασυνδέσει τον εγκέφαλο του παράλυτου ανθρώπου, με το υπόλοιπό του σώμα, ώστε να μπορεί να κινηθεί. Απλά σας αναφέρουμε το γενικό σκεπτικό. Η νευροεπιστήμη είναι ένα πολύ σύνθετο πεδίο έρευνας.

Βελτίωση του ανθρώπινου σώματος: Είτε για λόγους ομορφιάς, είτε για λόγους υγείας, η αντικατάσταση των μελών του σώματός μας, είναι γεγονός.

Διεπαφή ανθρώπινου εγκεφάλου-υπολογιστή: Τώρα θα περάσουμε στην τεχνολογία που είναι βγαλμένη, από ταινία επιστημονικής φαντασίας, στην κυριολεξία: Ήδη έχει δημιουργηθεί η διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή, η οποία μετατρέπει τον εγκέφαλό μας σε πομπό αλλά και δέκτη. Μπορεί δηλαδή ο εγκέφαλος να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να στέλνει αλλά και να λαμβάνει δεδομένα. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε, τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας.

 

 

Μπορούμε να έχουμε μέσα στον εγκέφαλό μας, εγκατεστημένο ένα ή και περισσότερα εικονικά σύμπαντα. Δεν θα σας κάνουμε πλάκα. Ξεχάστε τα γυαλιά Εικονικής Πραγματικότητας (VR). Πλέον τα VR γυαλιά είναι ο ίδιος ο εγκέφαλός σας. Σύντομα θα έχετε την δυνατότητα, να ζείτε μόνιμα μέσα σε ένα εικονικό σύμπαν.Δείτε όλο το βίντεο, αλλά εστιάστε από το 9:45 και μετά:

Σας παρουσιάσαμε την τεχνολογία που ήδη προχωράει. Δεν μιλάμε για κάτι θεωρητικό, ούτε για κάτι… υποθετικό. Είδατε τα παραπάνω βίντεο. Το θέμα δεν είναι λοιπόν αν υπάρχει η τεχνολογία που θα μας μετατρέψει για πάντα. Το θέμα είναι αν βλέπουμε τους κινδύνους.Τα συμπεράσματα αλλά και τα σχόλια, δικά σας!

el.gr

Post A Comment:

1 comment

Lu...είπε...

Κοίταξα μέχρι 12:11 ....τρόμαξα από την χαζομάρα αυτού του καραφλου τύπου,φαντάσου όλοι την ανθρωπότητα ξαπλωμένη όλοι τους ζωή να ονοιροπολουν (να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου δηλαδή ) και όλες οι πληροφορίες που λέει αυτός ο καράφλας ότι θα βρίσκουμε όταν θα είμαστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ θα είναι ραμμένα κ κομμένα στα μέτρα τους...
(Α ρε Πλατωνα)

θα μου πεις 400 κ 500 χρόνια στην τουρκοκρατία κ έλεγαν κ οποίος έλεγε έλα ο ρε να ξεσηκωθούμε του έλεγαν ΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΩΠΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!
Αυτά τα λόγια τα έχουμε ακούσει όλοι από τους γονείς μας !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΟΚΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications