Τρέμει και τη σκιά του κάποιος Τσίπρας: Μετέφεραν μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου για την φιέστα του στην Καλαμάτα

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν στην ομιλία του συμμορίτη Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα .

Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος του τοπικού Τύπου, για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα χρειάστηκε να μεταφερθούν τα μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου, στον χώρο όπου θα γινόταν η ομιλία του στην Καλαμάτα.

Έτσι όσοι παρευρέθηκαν στην ομιλία του Πρωθυπουργού πέρασαν από τα μηχανήματα του αεροδρομίου για να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως επιστρατεύθηκαν και drone της αστυνομίας, ενώ έγιναν και προληπτικές προσαγωγές πριν την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994.
Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα,Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας…
Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους.
Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας.
Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ!
Μα ΠΟΤΕ!

Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω…
– Και τα νεότερα εξαιρετικά:
Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι… προληπτικές προσαγωγές», ανέφερε η δημοσιογράφος στο facebook.
Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο facebook

Όσοι θέλουν μπορούν να τον θεωρούν "πρωθυπουργό" τους αυτόν τον συμμορίτη η άλλους συμμορίτες και δεν ειναι μονο ότι δεν ειναι καν απόγονοι αρχαίων,και να έχουν την ψευδαίσθηση ότι καθε 4 χρονιά εκλεγούν πρωθυπουργούς ! οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως! στην αρχαία Αθηνά έβγαζαν τους πολιτισμένους που δεν ειναι αυτοί που σας έχουν μάθει,πολιτισμένοι ήσαν αυτοί που ειχαν ψυχικά χαρίσματα αρετή και ευγένεια ψυχής!και οι εκλογές γινόντουσαν με κλήρο ! τώρα αποκαλούν πολιτισμένους τους αδίσταχτους η ανάλογα ποσά πτυχία έχουν! πλήρη άγνοια πραγματικότητας, τέλος αν ηταν αυτοί πολιτισμένοι δεν θα μπορούσαν να κοιμηθούν καν από τύψεις.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications