Επεισόδια οπαδών -αγριμιών  Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Έξω από το γήπεδο της ΜΕΝΤ.

Άγριες συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης κοντά στο γήπεδο της ΜΕΝΤ. Εκεί διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε ΜΕΝΤ και Άρη, όταν έξω από το γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ με κράνη.

Οι οπαδοί του Άρη τους αντιλήφθηκαν και παρά τις προσπάθειες μιας διμοιρίας ΜΑΤ να τους κρατήσει στο γήπεδο, εκείνοι κατάφεραν να βγουν και ακολούθησαν συμπλοκές και επεισόδια.

Λίγο αργότερα κατέφτασαν ενισχύσεις της αστυνομίας και έγιναν δύο προσαγωγές.

Μέτα απο ολα αυτα κάποιοι πιστεύουν για καθαρό Ελληνικό DNA οτι και καλα όλοι οι Έλληνες ειναι απόγονοι των αρχαίων! το είπαν πανεπιστήμια και ειδικοί και αν κάτσει και μιλήσει κανένας νορμάλ με αυτούς τους υποτιθέμενους "γενετιστές¨με τα πτυχία δεν θα ξέρουν να μιλήσουν και θα τους πει να πάρουν τα πτυχία τους να τα τηγανίσουν και να τα φάνε κιόλας,όπως είπε ένας που δεν πλυρωνει ΔΕΗ και έχει δωρεάν ρεύμα , σε ένα εξυπνάκια που πρόβαλε τους τίτλους του και το έπαιζε ειδικός και έξυπνος, ενώ ο ίδιος δεν έχει φτιάξει τίποτα ...

Έχει πολλούς τέτοιους που νομίζουν ότι ειναι κάποιοι με πτυχία, μπορεί να μας εξηγήσει σε εμας τους "αμόρφωτους" ένας ειδικός γενετιστής τι εννοεί ακριβώς με το "καθαρό Ελληνικό DNA"? αφου το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι γένος όπως λέμε Αθηναίοι καλαματιανοί Ιταλοί κτλ, αυτοι οι ηλίθιο με τα πτυχία λένε με λίγα λογία οτι οι Αθηναίοι έχουν καθαρό αθηναϊκό DNA!

Αφού δεν υπάρχει βίντεο με τους κοκορόμυαλους βάζουμε ενα άλλο το ίδιο ειναι με αυτούς τους υποτιθέμενους απόγονους των αρχαιων που δεν ήσαν δογματικοί άρα και μη ελεγχόμενοι, συνεπώς όσοι δογματίζονται με ομάδες κτλ πόσο δε σε βαθμό να τσακώνονται σαν κοκόρια θα πρέπει να θεωρούνται ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications