Δείτε γιατι σε αυτή την χώρα οι περισσότεροι ειναι άξιοι της μοίρας τους

Από neaselida.gr:

Άλλη μια μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης στο prime time, έφτασε στο τέλος της με μια τεράστια ανατροπή για το κανάλι του ΣΚΑΪ που αφορά τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα».

Τα πάνω – κάτω έφερε ο Κανάκης και η παρέα του

Πιο συγκεκριμένα, χθες, η σατυρική εκπομπή, χωρίς να έχει πάρει καθόλου καλό lead in από το ριάλιτι του Survivor, το οποίο σημείωσε 14,3 στο σύνολο και 13,1 στο δυναμικό κοινό, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει τα μηχανάκια της AGB με το μέρος της. Ο Αντώνης Κανάκης, λοιπόν, και η παρέα του, σημείωσαν 24,9 στο σύνολο του κοινού και 22,9 στο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει και περισσότερο τους ιθύνοντες του καναλιού.

Αποδεικνύεται, έτσι, ότι η εμπειρία των παρουσιαστών της εκπομπής και ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο σχολιάζουν την επικαιρότητα, μπορεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ασχέτως με το τι προηγήθηκε. Έτσι, σκορπίζει τον «τρόμο» στους ανταγωνιστές, οι οποίοι «φοβούνται» να βάλουν το οτιδήποτε απέναντί του.

ΣΚΑΪ: «Έκρηξη» Αντώνη Κανάκη παρασέρνει το κανάλι

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης έχει ξεκινήσει τις εκπομπές στον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου έχει τονώσει τα ποσοστά του στην τηλεθέαση και «σώζει» μία μέτρια σεζόν.

«Σωσίβιο» του ΣΚΑΪ ο Κανάκης
Στον ΣΚΑΪ διανύουν μία πικρή χρονιά στο κομμάτι της τηλεθέασης καθώς βλέπουν ότι σε όποιο πρόγραμμα έχουν επενδύσει, αυτό δεν τους αποφέρει και το αντίστοιχο μερίδιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα χαμηλά ποσοστά είναι συνεχή και διαπερνούν όλες τις ζώνες της τηλεθέασης.
Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσει ο Αντώνης Κανάκης με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Οι συγκεκριμένες εκπομπές του ΣΚΑΪ αποτελούν το σωσίβιο του καναλιού. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που προβάλλονται.

Χαρακτηριστικά, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» συγκέντρωσε το 21,8% του δυναμικού κοινού. Αριθμό που τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού βλέπουν μόνο με τα… κυάλια!

Όποτε όλα καλά πάνε σε αυτή την χώρα τους συγκεκριμένους τους βλέπουν εκτός απο τους συμμορίτες που σημαίνει ότι ειναι πολλοί και ορδές νεοελλήνων... Όσο βλέπουν αυτά τα χαζά και γελάνε σαν ηλίθιοι με το επίσης ηλίθιο χιούμορ και αστεία των συγκεκριμένων ανάμεικτα με προπαγάνδα, άλλοι από πίσω τους σκάβουν τον λάκκο τους, παρεμπιπτόντως δεν είδα καμιά ευρωπαϊκού γένους να ποστάρει στο facebook τους συγκεκριμένους από αυτές που έχω φίλες, εκτός μια μη ευρωπαϊκού γένους με καταγωγή από Κρήτη και με μογγολική ομάδα αίματος, τυχαίο? τέλος Αποχωρήσαμε απο τρία γνωστά κανάλια youtube, από τα δυο γιατί εκαναν μια φορά προπαγάνδα και απο το άλλο γιατί έχει συνεργασία με συμμορίτες όπως φάνηκε,φαντάσου να είχε την ορθή λογική το 40% στην Ελλαδα ούτε τα μισά θα είχαν κάνει,για καθεστωτικές σελίδες ούτε λόγος αν υπήρχε λογική μονο οι συμμορίτες θα τις διάβαζαν όπως την ΕΡΤ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications