Ψάχνουν τον γιο τους στην Ελλάδα – Εξαφανίστηκε πριν από έξι μήνες στη Γαλλία

Οι γονείς του Emilien Martin μίλησαν τελευταία φορά με τον γιο τους τον περασμένο Αύγουστο

Τα ίχνη του 32χρονου Emilien Martin χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στη Μασσαλία, αφού είχε πρώτα πραγματοποιήσει μια μακρά περιοδεία στην Ιταλία. Οι γονείς του εικάζουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη χώρα μας. Τώρα, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους ή με τις Αρχές.

Οι Regine και Luc Martin, γονείς του Emilien (που ακούει και στο ψευδώνυμο Querdal), είχαν κάποιο στοιχείο για τον γιο τους για τελευταία φορά το πρωί της 13ης Αυγούστου 2018. Τότε, ένας δημοτικός υπάλληλος της πόλης Μεντόν τούς παρέδωσε το τσαντάκι του Emilien, στο οποίο βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο και η κάρτα τραπέζης. Το τσαντάκι είχε βρεθεί παρατημένο στους δρόμους της πόλης. Μετά από αυτό, σιωπή.

«Έντεκα μήνες επί ποδός μέχρι την Ιταλία»

Τα τελευταία ίχνη στη Menton

Την επόμενη μέρα, ο δημοτικός υπάλληλος της Menton βρήκε το τσαντάκι του, μαζί με κινητό του, την κάρτα τραπέζης και το ταξιδιωτικό του ημερολόγιο. Μια φίλη του Emilien, η Delphine, έλαβε δράση άμεσα, ρωτώντας ανθρώπους της περιοχής αν τον έχουν δει. Κάπως έτσι, έφτασε στο κατάστημα «Super U» όπου ένας πωλητής της επιβεβαίωσε ότι τον είχε δει. Κατά τον πωλητή, έψαχνε να δώσει την τσάντα του σε κάποιον.

Η Delphine ζήτησε να δει τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της αγοράς. Τα καρέ της κάμερας επιβεβαίωσαν ότι ο Emilien βρέθηκε στην περιοχή. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν για τους γονείς του νεαρού, που αμέσως άρχισαν το ταξίδι τους για τη Menton. «Επί πέντε ημέρες ψάχναμε όλη την περιοχή. Τίποτα», σημειώνουν οι γονείς.

Δύο ημέρες πριν φύγουν από την πόλη, οι τοπικές Αρχές τούς ενημέρωσαν ότι στις 13 Αυγούστου ο γιος τους σταμάτησε στην περιοχή Camporosso της Ιταλίας όπου και ζήτησε τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, καθώς ήταν τραυματισμένος στο χέρι του. Αλλά ακόμη και τότε, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, καθώς ο Emilien αναχώρησε αμέσως.

Η τελευταία και μόνη ένδειξη ζωής του γιου τους παραμένουν εκείνες οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας.

Μια δυσβάσταχτη αναμονή

Από τις 13 Αυγούστου, οι γονείς του Emilien ενίσχυσαν τις έρευνές τους. Παρά τα ρεπορτάζ στην ιταλική τηλεόραση, δεν έλαβαν ούτε μία φορά ένα σημαντικό στοιχείο. «Έχουμε επικοινωνήσει ξανά και ξανά με όλους όσους συνάντησε στο πολύμηνο ταξίδι του. Δηλαδή συνολικά 80 τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επαφές. Κάποιους τους έχουμε συναντήσει και από κοντά. Τίποτα», σημειώνουν οι γονείς του 32χρονου.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Menton, οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι πρόκειται για μια οικειοθελή εξαφάνιση. Ακόμη κι έτσι, οι γονείς του ξεκαθαρίζουν πως θέλουν απλά να ξέρουν αν είναι καλά. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν. Όσο κι αν τους πονά.

*Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους γονείς του Emilien, στο email: luc.martin54@orange.fr

www.inewsgr.com

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications