Παπαχριστόπουλος: Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, επανέλαβε την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες την οργή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ο κ. Παπαχριστόπουλος, είπε ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση.

Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε.

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του.

Στις αιχμές περί εξαγοράς, απάντησε, «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν.

Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications