Επίδειξη ισχύος Καταιγισμός με εκτοξεύσεις  πυραύλων S-300 στην Ρωσία – Βίντεο

Μπορεί οι συζητήσεις τους τελευταίους μήνες να έχουν επικεντρωθεί στους πυραύλους S-400 και την Τουρκία, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η Ελλάδα διαθέτει ήδη προηγμένους πυραύλους αεροπορικής άμυνας S-300 και είναι ιδιαίτερα καταστροφικοί και «επιβλητικοί» όπως δείχνουν νέα πλάνα.

Σε πρόσφατες στρατιωτικές ασκήσεις των ρωσικών πυραυλικών δυνάμεων, το σύστημα S-300 ήταν ο «πρωταγωνιστής» αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει να «ξεγράφεται» από κανέναν, με τα πλάνα πραγματικά να κόβουν την ανάσα.

Ειδικότερα, το βίντεο που κυκλοφόρησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, δείχνει αρκετούς εκτοξευτές των πυραυλικών συστημάτων S-300 που βρίσκονται στο πεδίο ασκήσεων στη νότια Ρωσία, κοντά στην Κασπία Θάλασσα.

Οι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί πύραυλοι πυροδοτούνται ακολουθώντας με ακρίβεια τον στόχο κατάρριψης, αφήνοντας στον ουρανό «ίχνη» που μαρτυρούν την πορεία του καθώς εκτοξεύεται.

Όπως μεταδίδει το RT, στις ασκήσεις αυτές, έλαβαν μέρος περίπου 200 στρατιώτες, ενώ περίπου 100 κομμάτια πυροβολικού τέθηκαν στην υπηρεσία των ρωσικών δυνάμεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications