Άλλο ένα βίντεο απόδειξη ότι το πνευματικό και νοητικό επίπεδο στην Ελλάδα έχει πιάσει πάτο!

Όταν θριαμβεύει η ηλιθιότητα... Κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει σωτηρία.

«Ποιες δραστηριότητες επιλέγει συνήθως ο Βλάκας;»

-Επειδή είναι ανασφαλής επιλεγεί δραστηριότητες που του δίνουν μια Ψευδαίσθηση παντοδυναμίας βλέπε συμμορίτες.

Καθώς είναι περιορισμένος στην Βλακεία του διαθέτει και ορισμένα πλεονεκτήματα: Οργανωτικότητα, επιμονή και υπομονή, Τα καταφέρνει συνήθως να οικειοποιείται δουλειές άλλων.

«Και ποια είναι τα πιο σημαντικά Χαρακτηριστικά της Βλακείας ;» Ρώτησαν κάποτε τον κ Κόινερ.

-«Ας τα πάρουμε ένα ενα» απάντησε ο κ Κόινερ.

Πρώτα απ όλα ο Βλάξ δεν έχει καμιά ικανότητα μεταφορικής σκέψης. Τα παίρνει όλα κυριολεκτικά...

Έτσι αδυνατεί να καταλάβει πότε ο συνομιλητής του μεταφέρει μια άποψη άλλων από την άποψη του ιδίου του συνομιλητή του. Δεν μπορεί να αντιληφθεί την εντός εισαγωγικών φράση...

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ηλίθιους να υποστηρίζουν ιστοσελίδες των ίδιων των δημίων τους! υποτίθεται ότι με το ίντερνετ θα έβλεπαν τα πάντα αλλα συμβαίνει το αντίθετο, αφού ειναι σαν πρόβατα μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες.

Στο παρακάτω βίντεο αν και λίγο παλιό, αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατεί ορισμένα από τα άτομα που εμφανίζονται δεν πρέπει να έχουν σώας στα φρένας από ψυχολογικής σκοπιάς.. Τώρα αυτά τα άτομα θεωρούνται απόγονοι αρχαίων και "μορφωμένοι" με πτυχία?

Και όπως είπαμε σε δικό μας άτομο: όταν αρχίσεις να αναλύεις τις συμπεριφορές και τον χαρακτήρα των άλλων τοτε θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα για το τι παίζεται σε αυτόν τον πλανήτη κυριολεκτικά μπροστά σας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications