Φονικό στην Ίο:άγρια δολοφονία 55χρονης από τον σύζυγό της

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Ίου από το άγριο έγκλημα μιας 55χρονης γυναίκας από τον 67χρονο σύζυγό της. Όπως αναφέρει το naxospress.gr οι αστυνομικοί του τμήματος Ίου βρίσκονται μπροστά σε μία παράξενη υπόθεση, από τη στιγμή που η εξωτερική εικόνα του ζευγαριού έδειχνε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ο 67χρονος συνταξιούχος τσακώθηκε το πρωί της Τρίτης με την 55χρονη και πάνω στον τσακωμό φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και την έπληξε αρκετές φορές με αυτό στον θώρακα. Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι με γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Ίου, ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Τι δηλώνει ο κατηγορούμενος
Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε. Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως μαχαίρωσε θανάσιμα την 55χρονη καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια στην οποία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκύπτει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. όλοι μιλάνε για τα καλύτερα λόγια και κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει καθώς δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία της Ίου.

Η έρευνα από τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και η ανάκριση του δράστη για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι Πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια στην οποία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκύπτει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Όλοι μιλάνε για τα καλύτερα λόγια και κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει καθώς δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία της Ίου.

Η έρευνα από τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και η ανάκριση του δράστη για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications