Τρίκαλα: 15χρονος έπεσε από ταράτσα και σκοτώθηκε! και άλλοι στην ηλικία του επισκεύαζαν μηχανές και ηλεκτρονικά!

Μέτα την ραγδαία αύξηση σε ληστείες δολοφονίες εγκληματικότητα βιασμούς κτλ, υπάρχει και ραγδαία αύξηση κρουσμάτων που δείχνουν ότι ο μέσος όρος νοημοσύνης πέφτει(βλέπε στο τέλος), από μιξιαρικα που βάζουν στο στόμα τους ότι βρουν, δείγμα μειωμένης νοημοσύνης (μέχρι και τα ζώα ξέρουν τι τρώγεται και τι οχι από μικρά ) έως να πέφτουν από ταράτσες!!!

Δάκρυα για τον 15χρονο μαθητή που σκοτώθηκε στα Τρίκαλα. Το παιχνίδι με φίλους του εξελίχθηκε σε τραγωδία…

Ένας 15χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του το πρωί στα Τρίκαλα, όταν έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε στο κενό και σκοτώθηκε.

Κλήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες στο σημείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδικοχαμένος μαθητής Γυμνασίου της πόλης, έπαιζε με φίλους του και πιθανότατα από απροσεξία έπεσε στο κενό. Στο σημείο επικράτησε πανικός αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Τα παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Οι φωνές των φίλων του ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Ένοικοι κοντινών σπιτιών βγήκαν για να βοηθήσουν, αλλά ο θάνατος του 13χρονου ήταν ακαριαίος.

Αύριο η κηδεία του μικρού Μάριου
Ο 15χρονος Μάριος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στις 17.30 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.
Η σορός θα μεταφερθεί στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο.

Το οτι η μέση νοημοσύνη και αντίληψη πιάνει πάτο οχι μονο το ξέρουν άλλα το επιδιώκουν! και αυτό γίνεται με δυο τρόπους ήδη εδώ και χρονιά, γιαυτό και έκαναν τα σχολεία στα μετρά τους και ο καθε ηλίθιος νομίζει οτι ειναι έξυπνος γιατί του έδωσαν πτυχία και τον έμαθαν να γράφει, ένα άλλο ειναι που έβαλαν ετικέτες τύπου: οχι για παιδιά κάτω των 12 ετών κτλ.... Πριν 100 χρονιά κανένα παιδί δεν πέθανε γιατί έφαγε κάτι που δεν έπρεπε! άμα βάλεις σήμερα τα μαμουχαλα να ανέβουν σε ένα δεντρό όπως την εποχή του 90- 80 και πίσω , είτε δεν θα μπορούν να ανεβούν είτε τα τσακιστούν πριν ανεβούν, είτε θα φωνάζουν :θέλω την μαμά μου! η σύγκριση με τα παιδιά του 80 με τα σημερινά δείχνει την κατάντια τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications