Η «Ματωμένη» η Παναγία των Παρισίων εικόνες από drone !

Όσο ο όχλος θρηνεί για την «Ματωμένη» Παναγία των Παρισίων μαζί με όλο το καθεστώς, μάζεψαν σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες ευρώ για να τους έχει καλά ο εικονιζόμενος μάλλον!

Oι φωτογραφίες από ψηλά, που έχει τραβήξει drone, αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η φωτιά στην Παναγία των Παρισίων.

Το πάτωμα του εμβληματικού ναού είναι γεμάτο με καρβουνιασμένα δοκάρια, σπασμένα γυαλιά και συντρίμια από την οροφή, η οποία έχει καταρρεύσει.

«Η Παναγιά δεν είναι πια η ίδια. Είναι ματωμένη και ασταθής». λένε οι Γάλλοι.

«Όμως, είναι ζωντανή. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά εντοπίστηκε στη βάση του 93 μέτρων βέλους (το οποίο κατέρρευσε από τη φωτιά). Ο πρώτος συναγερμός, στις 18:20, όπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα, δεν αξιολογήθηκε σωστά. Δεν εντοπίστηκε φωτιά, είπε. Όταν ήχησε ο δεύτερος συναγερμός, 23 λεπτά αργότερα, η φωτιά είχε ήδη ξεκινήσει, είχε φτάσει σε ύψος άνω των 100 μέτρων και εξαπλώθηκε ταχύτητα στην ξύλινη οροφή, καταστρέφοντάς την ολοσχερώς. Μια οροφή που φτιάχτηκε τον 13ο αιώνα, είχε μήκος 110 μέτρα και ήταν γνωστή ως «το δάσος».

«Όλα έγιναν μέσα σε 15 με 30 λεπτά» είπε ο Λοράν Νουνές, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Μακρόν. Μια δήλωση που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ!

Μπλα μπλα μπλα.....

Εντύπωση προκαλεί πως δεν κατηγόρησαν τους "ακροδεξιούς φασίστες ναζι" και γιαυτό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications