Δολοφονία Τοπαλούδη: Τη σκότωσε και μετά έβλεπε ερ@τικές ταινίες ο 21χρονος

Σημεία και τέρατα ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου ενός εκ των δύο δολοφόνων, του 21χρονου Ροδίτη.

Ο Μανώλης Κ. φαίνεται ότι μετά τον άγριο βιασμό, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία της φοιτήτριας που ρίχτηκε στα βράχια «χαλάρωσε» βλέποντας π!ρνό και «ψαρεύοντας» κορίτσια στο ίντερνετ.

Το άνοιγμα του κινητού του νεαρού από τη Λίνδο και ο έλεγχος στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία του και στη μηχανή αναζήτησης της google έδειξαν ότι παρακολούθησε ατάραχος μια ταινία με σ@ξουαλικό περιεχόμενο στο οποίο συμμετείχαν δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Μάλιστα, την 1η και τη 2η Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγα εικοσιτετράωρα μετά το φονικό, ο 21χρονος έψαξε τέσσερις κοπέλες, ανοίγοντας τα προφίλ τους στο Facebook και βλέποντας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους.

Προέκυψε, επίσης, ότι δύο ημέρες μετά τη δολοφονία -συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου- μπήκε σε ιστοσελίδα και διάβασε την είδηση για τον εντοπισμό του (αγνώστου ταυτότητας τότε) πτώματος της Ελένης στην παραλία Φώκιας.

Ο 21χρονος βρίσκεται από τις 7 Δεκεμβρίου προφυλακισμένος στις Φυλακές Φελλίου Γρεβενών, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ., κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, καθώς και για βιασμό από κοινού σε βάρος της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Μετά το Πάσχα η ολοκλήρωση της δικογραφίας

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της άτυχης 21χρονης, Ευάγγελος Γκιουγκής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η δικογραφία θα ολοκληρωθεί σύντομα, ίσως μετά το Πάσχα:

«Νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σε αυτό βοηθά η εξαιρετική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς μένει να ανοίξει το Facebook της Ελένης για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες που είχε τόσο με τους δύο δολοφόνους της όσο και με τους βιαστές της τον Νοέμβριο του 2017».

Ο κ. Γκιουγκής πρόσθεσε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι στις 7 Δεκεμβρίου, αφού είχε ήδη συλληφθεί ο νεαρός Ροδίτης, η κάρτα sim του κινητού του άλλαξε από κάποιον:

«Αν έγινε έτσι, ποιος την άλλαξε, αφού ο 21χρονος είχε συλληφθεί και γιατί το έκανε αυτό; Υπάρχει, δηλαδή, άτομο που γνώριζε για το έγκλημα και προσπαθούσε να καλύψει τον νεαρό; Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα».

Πηγή: Espresso

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications