Τραγουδιστής σκοτώθηκε σε γυρίσματα βίντεο κλιπ όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ανερχόμενος τραγουδιστής της κάντρι, όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ.

Ο 35χρονος Τζάστιν Κάρτερ πυροβολήθηκε θανάσιμα με ένα πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ στο Τέξας, σύμφωνα με το ABC.

Η μητέρα του, Σίντι ΜακΚλέλαν, δήλωσε στο Fox News πως ο Κάρτερ μαγνητοσκοπούσε ένα βίντεο κλιπ στο Χιούστον το Σάββατο, όταν ένα όπλο στην τσέπη του «εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τον γιο μου στην γωνία του ματιού του».

«Ήταν ένας θαυμάσιος καλλιτέχνης» δήλωσε η μητέρα του. «Είχε όλο το πακέτο και προσπαθούμε να κρατήσουμε τον μύθο του ζωντανό».

Ο ξαφνικός θάνατος του Κάρτερ έρχεται την ώρα που η μουσική του καριέρα είχε αρχίσει να απογειώνεται. Η μητέρα του δήλωσε στο Fox News πως ετοιμαζόταν να κάνει ένα τουρ σε 10 πολιτείες ενώ είχε μόλις κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, το «Love Affair» στις 9 Μαρτίου.

Την Κυριακή, στη σελίδα του Κάρτερ στο Instagram αναρτήθηκε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον τραγουδιστή όπου ευχαριστούσε τους οπαδούς του για την υποστήριξη.

«Παρακαλούμε να προσεύχεστε για την οικογένεια του Τζάστιν και να τους δώσετε τον χρόνο που χριεάζονται. Ο Τζάστιν δεν είναι πλέον μαζί μας, πέθανε. Θα λείπει σε όλους μας. Ήταν πάντα γεμάτος χαρά, γέλιο και αγαπούσε πολλούς ανθρώπους στη ζωή του. Ο Τζάστιν εκτιμούσε όλους τους θαυμαστές και την υποστήριξή τους. Ο Τζάστιν σας αγαπούσε όλους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications