Παίρνουν θέσεις τα άρματα μάχης για την στρατιωτική παρέλαση (βίντεο)

Τα άρματα μάχης παίρνουν σιγα σιγά θέσεις για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, σήμερα στην Αθήνα.

Στις 11 το πρωί τα άρματα και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, θα παρελάσουν στο κέντρο, υπό το βλέμμα των επισήμων και των πολιτών που θα πάνε στην Πλατεία Συντάγματος και την Βασιλίσσης Αμαλίας.

Περίπου 1.600 αστυνομικοί θα περιφρουρήσουν την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ενώ έντονη αστυνομική παρουσία και περιφρούρηση θα υπάρχει στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την δοξολογία, στην κατάθεση στεφάνων και βεβαίως πέριξ των επισήμων, με τις προβλέψεις ακόμα και για τακτικές ασφαλούς απομάκρυνσης των επισήμων να είναι εντός του γενικότερου σχεδιασμού, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο, αλλά αυτό αφορά μάλλον ακραία σενάρια.

Έντονη και αυστηρή αστυνομική παρουσία θα αναπτυχθεί κατά μήκος της παρέλασης ώστε να μην επιτραπεί είσοδος ατόμων εντός της παρέλασης, ενώ υπάρχουν σχέδια περιορισμού και απομάκρυνσης τυχόν ατόμων που θα επιχειρήσουν να σηκώσουν πανό και να φωνάξουν συνθήματα.

Ανάλογα αυστηρά μέτρα θα τηρηθούν στην Θεσσαλονίκη και βεβαίως σε όλες τις πόλεις κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, όπου εκφράζονται και οι πιο έντονοι φόβοι, εξαιτίας της χρονικής και πολιτικής συγκυρίας.

Δείτε τα πλάνα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications