Ποιος ειναι αυτός που όλες οι “έγκυρες πήγες” ασχολούνται με αυτόν?  «σοβαρό» θέμα η πρώτη του φώτο στο χειρουργείο!

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη χθες ο Γιώργος Μαυρίδης. Μάλιστα, την είδηση ότι θα μπει στο χειρουργείο, την είχε κάνει γνωστή ο ίδιος μέσω Instagram.Σήμερα, ο παρουσιαστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία του σε Instastory, αμέσως μετά την επέμβαση.

Σε αυτή, βλέπουμε τον γνωστό tatoo artist, στο κρεβάτι του… πόνου με τα σωληνάκια, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι φίλοι του Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Εντάξει, ξύπνησα, την γλυτώσατε κουφάλες!», έγραψε στη φωτογραφία κάνοντας χιούμορ. Χθες, ο ίδιος ο Μαυρίδης και ο φίλος του Γιώργος Κατσινόπουλος, είχαν ανεβάσει στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο, πριν από την επέμβαση χωρίς να αποκαλύψουν το πρόβλημα της υγείας του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια underground αυτοδημιούργητη και πολύπλευρη προσωπικότητα. https://www.ishow.gr/personBio.asp?guid=6250F778-730D-48F7-BF2C-97E4797F99F1

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με όπλο την τέχνη του, τη ζωγραφική. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία υπέγραφε ως Goonies 4 και ξεκινώντας να βαράει τατουάζ.

Καταξιωμένος πλέον στο χώρο του και ύστερα από πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions , το studio του, « Tattooligans» δουλεύει στη βάση του , τη Θεσσαλονίκη και ο ίδιος ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλη την υφήλιο, κάνοντας το μυθιστόρημα « Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» να μοιάζει απλά ένα επεισόδιο του World Party.

H "τρομερή" είδηση από εγκυρότατες πήγε πους τις βγάζει έτσι η google αν δείτε πραγματικά ανεξάρτητες πήγες να τις βγάζει έτσι να μας το πείτε :

Δεν ευρεθεί καποιο άλλο βιογραφικό του , όπως βλέπουμε δεν ειναι τίποτα συνεπώς τι έχουμε εδώ? έχει καμιά σχέση με τον επόμενο? ... Έλληνας και αυτός με καθαρό ελληνικό DNA

Αν δεν ξέρετε αυτό τον τύπο τοτε δεν ξέρετε τίποτα!προ διετίας διαπιστωθεί ότι τον υποστηρίζουν όλοι οι κομμουνιστές, αριστεροί, ελληνόφωνοι, και οχι τυχαία.. Μέτα είδαμε κάποια βίντεο του εις το YouTube, και διαπιστωθεί ότι ειναι με μια παρέα με τυπικούς νεοέλληνες με χιλιαδες προβολές τα βίντεο τους. Βρείτε μονοί σας τι σχέση έχουν όλα τα άνωθεν....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications