Ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος που ξερίζωσε όλα τα δέντρα, και ως του θαύματος αφησε άθικτο ένα σπίτι.  VIDEO

Ένα σπίτι μέσα σε δάσος επέζησε με θαυματουργό τρόπο μετά από έναν καταστροφικό ανεμοστρόβιλο.

Όλα τα δέντρα γύρω από το σπίτι ξεριζώθηκαν, αλλά το σπίτι ήταν εντελώς άθικτο.

Ήταν 3 Μαρτίου στις πολιτείες της Αλαμπάμα και της Γεωργίας όταν ένας καταστροφικός ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του. Στις 4 Μαρτίου, ο Matt Gillespie πήγε να επισκεφθεί τους γονείς του στην πόλη Ellersi (στην Γεωργία) και να καταγράψει τα αποτελέσματα της καταστροφής του τυφώνα στο Ellersi και τη γειτονική πόλη Waverly Hall.

Το μονοπάτι που άφησε ο ανεμοστρόβιλος ήταν σαφώς ορατό. Όλα τα δέντρα που ηταν στο δρόμο του, τα έσπασε η τα ξερίζωσε και έπληξε αλλά σπίτια σε ένα οι τοίχοι κατέρρευσαν εν μέρει.

Όταν ο Matt κοιτούσε την καταστροφή από drone, σε ένα μέρος είδε μια απίστευτη εικόνα. Μέσα στα πεσμένα δέντρα, υπήρχε ένα λευκό σπίτι και δεν το είχε αγγίξει ο ανεμοστρόβιλος, αφού πήγε σε αυτό το σπίτι,και περπάτησε σκόπιμα γύρω του να το δει.

Το σπίτι ήταν στη μέση του δάσους και όλα τα δέντρα γύρω του ήταν σπασμένα. Κατά παράδοξο τρόπο το σπίτι ηταν άθιχτο.Αργότερα, ανακάλυψε ότι οι ένοικοι αυτού του σπιτιού επίσης δεν έπαθαν τίποτα .

«Δεν ξέρω πόσα σπίτια υπέστησαν ζημιά συνολικά, αλλά 8 σπίτια που συνάντησα όλα είχαν πάθει ζημίες απο τον ανεμοστρόβιλο εκτός από ένα. Οι γονείς μου έζησαν τον τυφώνα και ο πατέρας μου είπε ότι ποτέ δεν είχε φοβηθεί τόσο πολύ », - δήλωσε ο Gillespie σε μια συνέντευξη.

Ο ανεμοστρόβιλος κτύπησε την μια άκρη στο σπίτι των γονιών του Gillespie. Στην Αλαμπάμα ο ανεμοστρόβιλος σκότωσε 23 άτομα, συμπεριλαμβανομένων δέκα από την ίδια οικογένεια.

Τα σπίτια που έχουν πληγεί από τον ανεμοστρόβιλο

Το άθικτο σπίτι:

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications