Εάν έχετε τέσσερις γραμμές στον καρπό σας ... υπάρχει ένα ενοχλητικό μήνυμα για σας

Είτε πιστεύεται είτε οχι αν τεντώσετε τον βραχίονα σας θα παρατηρήσετε την παρουσία ή όχι αυτών των τεσσάρων γραμμών στον καρπό.

Είναι οι γραμμές γνωστές ως "Rascette Line". Είναι διαφορετικές σε κάθε άτομο σε αριθμό και μήκος. Οι ειδικοί λένε ότι μπορούν να έχουν διάφορες έννοιες που σχετίζονται με την υγεία, την ευημερία κτλ.

Από την πιο απομακρυσμένη αρχαιότητα, η παλαμήτρια προσπάθησε να μαντέψει το μέλλον -η την καλή τύχη ενός ατόμου μέσω των γραμμών και των αναγλύφων της παλάμης του χεριού και να συσχετίσει τα χέρια ενός ατόμου με την προσωπικότητά του και την κληρονομιά του.Η χειρομαντεία είναι η μαντική τέχνη της ερμηνείας των γραμμών του χεριού και της αποκάλυψης του πεπρωμένου του κατόχου του.

Λέγεται ότι ο Αριστοτέλης βρήκε ένα βιβλίο γραμμένο στη μελέτη των χεριών, σε ένα ναό αφιερωμένο στον Ερμή.

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η τεχνική και η διαίσθηση έχουν καταφέρει να επιτύχουν ένα ψυχολογικό και φυσιολογικό προφίλ των ανθρώπων μέσα από τη στενή παρατήρηση των επτά ειδικών χαρακτηριστικών της παλάμης του χεριού.

Άλλα δεν υπάρχουν πειστικά στοιχεία για όλα αυτά...

Στην πραγματικότητα, η παλμηρία και η τελεολογία διαχωρίζονται οριστικά τον δέκατο ένατο αιώνα, όταν ένας αξιωματικός του Ναπολέοντα αρχίζει να μελετά τα χέρια από επιστημονική άποψη.

Τώρα γνωρίζουμε ότι οι γραμμές στις παλάμες των χεριών σχηματίζονται στη μήτρα τον τρίτο μήνα της κύησης.

Η ύπαρξή τους είναι ότι βοηθούν στην τάνυση του δέρματος και στη συμπίεση των χεριών ετσι το λένε επιστημονικά. Ως εκ τούτου, έχουν μια λειτουργικότητα. Το πάχος και ο αριθμός τους εξαρτώνται από παράγοντες τόσο διαφορετικούς όσο η οικογενειακή κληρονομιά ή η φυλή.

Στο συγκεκριμένο μας παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνήθως δύο έως τρεις γραμμές

Η πρώτη είναι το πιο σημαντική, διότι αναφέρεται στην υγεία και τη φυσική μας κατάστασή. Εάν δεν είναι καλά διαμορφωμένη, εάν δεν την βλέπετε, δείχνει ότι ίσως πάσχετε από ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Στην περίπτωση των γυναικών, μπορεί να είναι γυναικολογικά προβλήματα ή προβλήματα γονιμότητας. Σε άνδρες, εάν οι σύνδεσμοι στη γραμμή ειναι σπαστοί ή ανεβαίνουν προς τα πάνω, μπορεί να υποδεικνύουν προβλήματα προστάτη ή αναπαραγωγής.

Εάν η δεύτερη γραμμή εμφανίζεται χωρίς κενά ή συνδέσεις έχετε τύχη: σημαίνει ευτυχία, ευημερία, πλούτο επιτυχία στη ζωή σας.

Στην τρίτη γραμμή του καρπού βρίσκεται η επιρροή του ατόμου. Εάν την έχετε ευθεία και χωρίς κενά ή αλυσίδες, σημαίνει ότι είστε διάσημοι ή έχετε επιρροή.

Τέλος, η τέταρτη από τις γραμμές θεωρείται παραλληλισμός της τρίτης και γενικά ευνοεί και ενισχύει τις ερμηνευτικές πτυχές της.

Η χειρομαντία είναι μαντική πρακτική που από την αρχαιότητα χρησίμευε για την πρόβλεψη του μέλλοντος. Είναι γνωστή στον πολιτισμό της Ινδίας, της Αιγύπτου, της Βαβυλώνας και της Ασσυρίας, όπου και θεωρείτο μυστική τέχνη. Στους πολιτισμούς αυτούς, η παλάμη του χεριού ήταν ο «καθρέπτης» του χαρακτήρα του ανθρώπου και είχε όλα τα χαρακτηριστικά του κατόχου του από την αρχή της ζωής και μέχρι τον θάνατο.

Αρκετοί λόγιοι του 19ου αι., όπως ο Desbarolles, ο Φλαντ ή ο Νέττεσχάιμ μελέτησαν την δομή της παλάμης και ίδρυσαν την σχολή της χειρολογίας με βάση την αρχαία χειρομαντία. Στον μεσαίωνα η μελέτη της παλάμης ήταν βοηθητικό στοιχείο της ιατρικής εξέτασης των ασθενών και διδασκόταν ακόμα και στους φοιτητές του πανεπιστήμιου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications