«Ήθελαν να με δουν να πεθάνω και εγώ και η οικογένειά μου» - Η εξομολόγηση της Πέμυς Ζούνη (βίντεο)

Η Πέμυ Ζούνη είναι από τους ηθοποιούς που δοκιμάστηκαν στην πολιτική. Η σύντομη παρουσία της στα βουλευτικά έδρανα, όμως, δεν της άφησε την καλύτερη γεύση.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Πέμυ Ζούνη μίλησε για τις απειλές που δεχόταν όσο ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά και τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με πρώην συνεργάτιδά της.

Σε ότι αφορά την ιστορία με τον Ανγκ Λι:

«Ζήτησα συγγνώμη γιατί εξαπατήθηκα. Κι εκεί πέρα τώρα αυτό είναι σε μια αντιδικία και το πώς και τι δεν το συζητάω ακριβώς, γιατί δεν μπορεί να συζητιούνται λεπτομέρειες της δικογραφίας στα κανάλια. Υπάρχει κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια. Κι αυτό δικό μου είναι. Έχω υπομονή πολλή. Είναι απόφαση αξιοπρέπειας να μην κάνω δηλώσεις.

Ξεκαθάρισαν και κάποιοι άνθρωποι γύρω μου που ήταν συγκινητικά εκεί.»

«Ήταν η εποχή που δεν μας αγαπούσαν. Δέχτηκα και φωνές και απειλές και mail θανατηφόρα και βρισίδια και ένα νερό μου πετάξανε. Δέχτηκα πολλά mail απειλητικά, θέλανε να με δουν να πεθάνω κι εγώ και η οικογένειά μου. Άγρια πράγματα», είπε για την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Πέμυ Ζούνη.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τις βίαιες σκηνές που είχε στο θέατρο: «Είχα και βίαιες σκηνές, και ξύλο και χαστούκια και φτύσιμο και δάγκωμα. Αλλά έχω χαστουκίσει κι εγώ πολύ. Χαστούκιζα τον Ζαλμά αμείλικτα, τον Αλεξανδράκη και ήμουν και νεαρή και ντρεπόμουν, έχω χαστουκίσει και τον Τζώρτζογλου»

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications