Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση

Ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ, αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού, όπως έγινε επισήμως γνωστό σήμερα.

Ο 49χρονος Κιθ Φλιντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσ@ξ, στις 4 Μαρτίου.

Η αξιωματικός Lynsey Chaffe ανακοίνωσε σήμερα ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αιτία θανάτου του Φλιντ ήταν ο απαγχονισμός. Η αξιωματικός ανακοίνωσε πως όλα τα πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε ως μη ύποπτος.

Η ιατροδικαστική εξέταση διεξήχθη στο νοσοκομείο Broomfield στις 7 Μαρτίου και η προσωρινή ιατρική αιτία θανάτου καταγράφηκε ως απαγχονισμός. Ωστόσο αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Η αιτία θανάτου δι' απαγχονισμού είναι προσωρινή καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες, δήλωσε στη σύντομη συνέντευξη Τύπου η αξιωματικός.

Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τς συνθήκες υπό τις οποίες ο Φλιντ απαγχονίστηκε.

Την είδηση για την αυτοκτονία είχε αποκαλύψει πρώτος ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Liam Howlett, με ένα ποστ στο Instragram.

«Η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέω αλλά ο αδερφός μας Keith πήρε τη ζωή του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος, είμαι γ@@@@@@@ νευριασμένος, μπερδεμένος και διαλυμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ, Liam», είχε γράψει λίγο αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του Φλιντ.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό FHM το 2015 ο Φλιντ είχε πει ότι «δεν κάνει οικονομία για τίποτα» και ότι «ρευστοποιεί ότι έχει» αποκαλύπτοντας ότι «όταν θα νιώσω ξοφλημένος, θα αυτοκτονήσω».

Ο Κιθ Φλιντ ευρέως γνωστός ως ο τραγουδιστής των Prodigy, αλλά δε έκανε πάντοτε φωνητικά για την μπάντα, καθώς στην αρχή ήταν χορευτής και ξεχώριζε για την ακραία πανκ χαρακτηριστική εμφάνιση του.

Γνώρισε τον Liam Howlett όταν έκανε DJ set σε ένα rave κλαμπ στο Baintree. Τo 1996 συμμετείχε για πρώτη φορά στα φωνητικά του συγκροτήματος στο τραγούδι Firestarter το οποίο τον ανέδειξε.

Ακολούθησε το Breath όπου ανέλαβε τον ρόλο του βασικού τραγουδιστή, κομμάτι που ανέβηκε επίσης στην κορυφή του Billboard.

Τα τελευταία χρόνια ο Flint ασχολιόταν με τις μηχανές και τους αγώνες ταχύτητας. Έπαιρνε μέρος σε διάφορα grand prix ανά τον κόσμο ενώ είχε την δική του ομάδα.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications