Μυστηριώδης Άντρας Σώζει τη Ζωή ενός Άλλου από το ΠΟΥΘΕΝΑ

Ένα περίεργο βίντεο από κάμερα ασφαλείας κυκλοφορεί και έχει προκαλέσει μεγάλη φρενίτιδα εντυπώσεων, καθώς, όπως θα δείτε προκαλεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, δείχνει τη στιγμή που ένας άνθρωπος τακτοποιεί κάποια πράγματα στο μαγαζί του, στο πεζοδρόμιο, στην άκρη του δρόμου.

Αρκετά μέτρα του εμφανίζεται ένας σκουροντυμένος άντρας, προχωρά χωρίς να βιάζεται, σαν να κάνει έναν καθημερινό περίπατο. Όταν πλησιάζει αρκετά τον άλλον που είναι με την πλάτη στο δρόμο, τον χτυπά προειδοποιητικά στον ώμο.

Αυτός που τακτοποιούσε, στρέφεται και την τελευταία στιγμή αποφεύγει εκείνο που θα μπορούσε να του είχε κοστίσει τη ζωή του: την καγκελωτή πόρτα από ένα φορτηγό που άνοιξε καταλάθος και γύρισε με φόρα εναντίον του. Αλλά, το φορτηγό ερχόταν πολύ πίσω από τον άγνωστο άντρα, ο οποίος θεωρητικά, ούτε καν το είχε δει…

Το περίεργο περιστατικό, το οποίο φαίνεται να συνέβη στην Adana της Τουρκίας, άφησε έκπληκτο τον Serdar Binici’yi, διευθυντή του μάρκετ ο οποίος γλίτωσε το θάνατο, αφού ειδοποιήθηκε εκ των προτέρων από έναν άγνωστο που… πως ήταν δυνατόν να προβλέψει κάτι τέτοιο και να βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο;…

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο CCTV του συμβάντος, αλλά και τον διευθυντή να μιλάει γι’ αυτό:

.diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications