Κρατούσαν τη 14χρονη κόρη τους σε κλουβί και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου

Μια ανείπωτη φρίκη αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Στο εδώλιο κάθονται τα μέλη μιας σατανικής οικογένειας που αντιμετώπιζε τα παιδιά της σαν σκλάβους και τα βασάνιζε με απάνθρωπο τρόπο.

Όλα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Σαβάνα και τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου προκάλεσαν ανατριχίλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δύο γονείς βασάνισαν μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά τους, 14 και 16 ετών με τη βοήθεια κι άλλων συγγενών τους.

Το 14χρονο κορίτσι, όπως αποκαλύφθηκε το είχαν κλειδωμένο σε ένα κλουβί και το τάιζαν με αποφάγια, ενώ τη χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα, βάζοντάς την να κάνει δουλειές στο σπίτι, αλλά και σκληρές αγροτικές εργασίες.

Το είχαν δεμένο και το χτυπούσαν άγρια. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών που εντόπισαν τη σορό της, ήταν αποστεωμένη από την πείνα, ενώ οι κλειδώσεις της ήταν πρησμένες από το δέσιμο και το ξύλο.

Το κοριτσάκι έκανε μπάνιο μόνο όταν οι γονείς της έσερναν το κλουβί της στο ντους και της έριχναν νερό.

Ο πατέρας της 14χρονης την είχε βγάλει φωτογραφία μέσα στο κλουβί, την οποία βρήκαν οι αρχές. Το φαγητό που της έδιναν δεν μπορούσε να το φάει το παιδί γιατί του έριχναν πολύ ξύδι και βελόνες. Μάλιστα οι γονείς υποστήριξαν ότι το έκαναν αυτό γιατί η μικρή δεν έκανε δουλειές του σπιτιού και ήταν άτακτη.

Η 14χρονη Μαίρη που βρήκε φρικτό και βασανιστικό θάνατο

Ο πατέρας της 14χρονης που αντιμετώπιζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και των δύο παιδιών του
Το πτώμα της μικρής Μαίρη, βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, θαμμένο κοντά στο τροχόσπιτο της οικογένειας. Η αστυνομία βρήκε επίσης και το πτώμα του μεγαλύτερου αδελφού της Έλγουιν.

Και τα δύο παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο, αν και η οικογένεια υποστήριξε ότι έκαναν μαθήματα κατ’ οίκον και αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα αναζήτησε κανείς.

Πέντε μέλη της οικογένειας, ο πατέρας, η μητέρα, η γιαγιά, ο φίλος της γιαγιάς και ο θείος αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications