Ειδικός στον εξορκισμό προειδοποιεί τον Πάπα Φραγκίσκο ότι οι Δαιμονικές Κατοχές φτάνουν στα επίπεδα έκτακτης ανάγκης

Ο αριθμός των δαιμονοποιήσων στον κόσμο αυξάνεται και φτάνει τα επίπεδα "έκτακτης ανάγκης", ανέφεραν στον Πάπας Φραγκίσκο ειδικοί στον εξορκισμό.

Σε μια συνάντηση στο Βατικανό, οι ψυχίατροι προειδοποίησαν ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με μαύρη μαγεία και ως εκ τούτου κατέχονται από «δαίμονες».

Ο Valter Cascioli, εκπρόσωπος της Διεθνούς Ένωσης εξορκιστών ΙΑΕ, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά στην Αγία Έδρα, δήλωσε χθες το βράδυ: "Η πρακτική του αποκρυφισμού, του σατανισμού και ανώμαλα πράγματα ανοίγει την πόρτα σε δαιμονικές δραστηριότητες. "

Ο Cascioli ειναι ψυχίατρος, δήλωσε ότι ο κίνδυνος του διαβόλου φτάνει στα όρια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορούσε για τον πολλαπλασιασμό των μηνυμάτων τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα βιβλία, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ταινίες που ενθαρρύνουν τους νέους να πάνε στον Σατανισμό".

Τα σημάδια της δαιμονικής κατοχής λέγεται ότι περιλαμβάνουν την υψηλή νοημοσύνη, την ξαφνική ικανότητα να μιλάνε άλλες γλώσσες, ιδιαίτερα αρχαίες όπως η αραμαϊκή ή τα αρχαία ελληνικά, η υπερφυσική δύναμη και η αποστροφή στα ιερά αντικείμενα.

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ο Πάπας τόνισε την πεποίθησή του ότι η δαιμονική κατοχή ειναι πραγματική και αναγνώρισε την ΙΑΕ, μια ομάδα περισσότερων από 250 ιερείς και εξορκιστές δαιμόνων, που εκτείνεται σε 30 χώρες.

Ο πάτερ Francesco Bamonte, ένας εξορκιστής και μέλος του ΙΑΕ της επισκοπής της Ρώμης, δήλωσε για την έγκριση του Πάπα της ΙΑΕ, « ήταν μια αιτία για χαρά, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους συνεργάτες και την Εκκλησία στο σύνολό της».

Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε χθες το βράδυ: «το έλεος και η αγάπη» ειναι η καλύτερη θεραπεία. Και είπε στη συνάντηση: "Η Εκκλησία καλωσορίζει αυτούς που υποφέρουν από τα έργα του διαβόλου".

Ένας ηγέτης στο Βατικανό προειδοποίησε ότι η Εκκλησία διεξάγει πάρα πολλούς εξορκισμούς, συγχέοντας τις ψυχικές ασθένειες με δαιμονική κατοχή.

Ο Αρχιεπίσκοπος της Φλωρεντίας καρδινάλιος Τζουζέπε Betori, έγραψε σε ιερείς υπενθυμίζοντάς τους ότι ο εξορκισμός που δεν είναι χωρίς κινδύνους, θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και με άδεια.

Όλες οι εκκλησίες πιστεύουν στους κινδύνους από τον διάβολο. Ο πάτερ Gabriele Amorth, ο οποίος ήταν επικεφαλής του εξορκισμού του Βατικανού για 25 χρόνια, ισχυρίζεται ότι αντιμετώπισε 70.000 περιπτώσεις δαιμονικής κατοχής.

Ο πάτερ Amorth είπε ότι οι κίνδυνοι είναι παντού, από μυθιστορήματα φαντασίας μέχρι το γιόγκα. Η πρακτική του τελευταίου προειδοποίησε δεν ειναι «σατανική», αλλά οδηγεί στο κακό.

Η πρακτική των απόκρυφων σατανικών και μη φυσιολογικών πραγμάτων ανοίγει την πόρτα σε δαιμονική δραστηριότητα, δήλωσε ο Valter Cascioli, εκπρόσωπος της Διεθνούς Ένωσης Εξορκιστών.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications