Τεχνητή γέφυρα που φτιάχτηκε πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια?

Ο πρώην διευθυντής της Γεωλογικής Επισκόπησης της Ινδίας πιστεύει ότι βρήκε την οριστική απόδειξη μιας τεχνητής γέφυρας 1.7 εκατομμυρίων ετών που δείχνει ότι η ανθρωπότητα υπάρχει στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια και ότι είχε την ικανότητα της κατασκευής "πολύπλοκων" δομών πολύ πριν από ό, τι προτείνουν οι αρχαιολόγοι.

Αντίθετα ό, τι έχει ειπωθεί από τους συμβατικούς επιστήμονες, οι άνθρωποι ήταν στη Γη για περίπου 200.000 χρόνια, η υποτιθέμενη γέφυρα δείχνει όλα όσα δεν πιστεύουν οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, αυτή η "λωρίδα γης" είναι μια γέφυρα που χτίστηκε από τον ινδουιστικό θεό Ράμα, όπως ειναι γραμμένο στο Ραμαγιάνα. Ο Ράμα είναι μία από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις του Ανώτατου Θεού και αναγνωρίζεται ως εικόνα, πνεύμα και συνείδηση ​​στον Ινδουισμού, μία από τις παλαιότερες θρησκείες στον κόσμο.

Το ινδικό κείμενο στο Ραμαγιάνα:
Αναφέρει την ιστορία της χερσαίας γέφυρας και πώς κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει τον ινδουιστικό θεό Ράμα, για να τον βοηθήσει να διασχίσει το νερό και να φτάσει στο μεγάλο νησί και να διασώσει τον αγαπημένο του από τα συμπλέγματα του δαίμονα βασιλιά Ραβάννα.

Είναι μια ιστορία αγάπης γενναίας πράξης και απίστευτης κατασκευής, όπως φαίνεται.... Ποιος είναι ο επιστήμονας που είπε ότι αυτο που γράφει στο Ραμαγιάνα είναι αλήθεια;

Μιλάμε για τον Δρ S Badrinarayanan, πρώην διευθυντής της Γεωλογικής Επισκόπησης της Ινδίας και πρώην συντονιστής του τμήματος έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου Ocean Technology (NIOT) άρα δεν ειναι κανένας τυχαίος .

Ανέλυσε δείγματα του πυρήνα της γέφυρας και προφανώς είναι πεπεισμένος ότι δεν βλέπουμε ένα φυσικό σχηματισμό όπως οι άλλοι επιστήμονες, αλλά μια τεχνητή κατασκευή, και κάτι που ήταν «χτισμένο» πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια πριν.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications