Βάρκιζα: «Μάρμαρο» η 30χρονη μπροστά στους Εισαγγελείς – «Δεν φταίω εγώ» (video)

Τραγωδία Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στην 30χρονη μητέρα του βρέφους που πέθανε από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στην Βάρκιζα. Η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους εμφανίστηκε απαθής μπροστά στους Εισαγγελείς.

«Δεν φταίω εγώ»
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» η γυναίκα ήταν «μάρμαρο». Η πρώτη φράση που ξεστόμισε ήταν :«Δεν φταίω». Όπως δήλωσε στην Εισαγγελία είχε αφήσει το παιδί με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος όπως υποστήριξε δεν του είχε αναθέσει καμία ευθύνη. Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπρεπε να φροντίσει το παιδί της.»

Κατάθεση έχει δώσει και ο νυν σύντροφος της 30χρονης ο οποίος έμενε μαζί της στήριζε την ίδια και το παιδί της.

« Δεν έχει ίχνος συναισθήματος»
Η εικόνα που μεταφέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι πρόκειται για μια γυναίκα η οποία σου αφήνει την αίσθηση ότι δεν έχει συναίσθημα.

Συγκλονίζει η ιστορία της 30χρονης μητέρας που έχασε το μωρό της στη φονική πυρκαγιά στην Βάρκιζα. Τι λέει ο γείτονας της για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η νεαρή κοπέλα όπως επίσης και για τη σχέση με τον πατέρα του παιδιού της.

Όπως υποστηρίζει ο γείτονας της , κύριος Σταμάτης στην εκπομπή « Μαζί σου», ήταν ορφανή από τα 16 της χρόνια. Για δύο χρόνια έπρεπε να μείνει σε ίδρυμα έως ότου κλείσει τα 18. Το μωρό που έχασε δεν ήταν το μόνο παιδί το οποίο είχε φέρει στη ζωή. Συζούσε με έναν επαγγελματία οδηγό ταξί αλλά αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες.

« Χρωστάει πάνω από 8.000 ευρώ σε κοινόχρηστα» είπε ο κύριος Σταμάτης. Εκείνη δεν είχε πάντα δουλειά. Όπως άφησε να εννοηθεί ο γείτονας της παρότι ήταν ιδιαίτερα όμορφη κοπέλα δεν είχε το μυαλό που θα μπορούσε να τη βοηθήσει τον εαυτό της…

 

 

Mόνο το παιδί στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», η 30χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο και ειδικό ψυχίατρο προκειμένου να εξακριβωθεί αν πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα. Το αδικοχαμένο μωράκι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά.

Ήταν αργά όταν μεταφέρθηκε το παιδάκι στο νοσοκομείο
Το μικρό κοριτσάκι εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.

Κατά πληροφορίες το παιδί ήταν μόνο του στο διαμέρισμα με τη μητέρα του να φτάνει εκεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και να ζητά απεγνωσμένα από τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της.

Οι πυροσβέστες βρήκαν το παιδί με βαρύτατα εγκαύματα στο κρεβάτι του καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει στις φλόγες που κατέκαψαν τη γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου.

Το έδενε και έβγαινε για καφέ;
Η γυναίκα σε βάρος της οποίας ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη σοκάρει με όσα λέει στην κατάθεσή της, αφού περιγράφει όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του παιδιού της χωρίς να συνειδητοποιεί τη βαρύτητα των λεγόμενών της .

Προσπαθώντας να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε το 13 μηνών κοριτσάκι η 30χρονη το μόνο που βρήκε να πει ήταν «ξέχασα να το δέσω…». «Το τάϊζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές . Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου.

Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι , το τάϊζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα. Κατάλαβα ότι είχε πιάσει φωτιά το σπίτι γιατί όταν πήγα να μπω είχε καπνό. Φοβήθηκα από τον καπνό και δεν μπήκα».

Ο άνδρας από το site γνωριμιών
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή είχε βγει βόλτα με ένα άνδρα που γνώρισε μέσω site γνωριμιών. Έβγαιναν περίπου 15 ημέρες και ήταν συνέχεια μαζί όπως υποστήριξε η ίδια.

neaselida

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications