Η Επιστροφή των Ανουνάκι. Οι Έκπτωτοι Άγγελοι των Σουμέριων Θεών Γυρίζουν

Οι Ανουνάκι, ή Έκπτωτοι Άγγελοι των Σουμέριων Θεών, τους οποίους πολλοί αποκαλούν ή ταυτίζουν με τους Νεφελίμ, πιστεύεται από διάφορους κύκλους ότι είναι οι δημιουργοί της ανθρώπινης φυλής. Αρχαίοι επισκέπτες από τον Πλανήτη Νιμπίρου.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ποιοι “έπεσαν” από τον Ουρανό και ήρθαν στη Γη για να αλληλεπιδράσουν με τους ανθρώπους κατά την αρχαιότητα; Αυτοί, οι αποκαλούμενοι ισχυροί θεοί εγκατέλειψαν τη Γη στο μακρινό παρελθόν, λέγοντας ότι μια μέρα θα επιστρέψουν πίσω.

Παραδόξως, ενώ λείπουν, υποστηρίζεται ότι ήδη κυβερνούν την ανθρωπότητα.

Περιέργως, αν κοιτάξουμε τους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον πλανήτη, σε ότι αφορά τους περισσότερους Θεούς Δημιουργούς, λέγεται ότι έφυγαν από τη Γη και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν μια μέρα, με έναν παρόμοιο τρόπο με εκείνον που ήρθαν την πρώτη φορά.

Για ποιο λόγο χρειάζεται να επιστρέψουν πίσω; Μας οφείλουν κάτι; Μας χρωστάνε κάτι; Θέλουν να ελέγξουν κάτι;

Κάπου εδώ, η ιστορία των Ανουνάκι παίρνει απότομες στροφές, τόσο, που μπορούν να είναι ιλιγγιώδεις.

Αν πράγματι, όπως λέγεται, οι Ανουνάκι δεν δημιούργησαν την ανθρωπότητα από αγάπη, τότε, το έκαναν γιατί ήθελαν να είμαστε σκλάβοι ή ένα πείραμα.

Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφουν για να μας χρησιμοποιήσουν ή για να διαπιστώσουν πως εξελίσσεται η όλη κατάσταση.

Άλλοι θεωρούν ότι οι επιστροφή τους, θα προκαλέσει το άνοιγμα της έβδομης σφραγίδας, σύμφωνα με την Βίβλο.

Σύμφωνα, όμως, με ορισμένους ερευνητές και συγγραφείς, οι Ανουνάκι οφείλουν να επιστρέψουν στη Γη για να “διορθώσουν αυτό που είχαν κάνει λάθος” ή δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν. Δηλαδή, να επιτύχουν και, στην προκειμένη περίπτωση, να επιταχύνουν την πνευματική αφύπνιση και την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης.

Αν αυτή η τελευταία άποψη ισχύει, τότε οι Ανουνάκι δεν είναι “‘Εκπτωτοι ‘Άγγελοι” με την εκκλησιαστική εκδοχή, αλλά οι αληθινοί δημιουργοί και ευεργέτες της ανθρωπότητας, οπότε κάποιοι χρησιμοποιοίησαν την εντελώς αρνητική έννοια του όρου, εναντίον τους.

Ποια αλήθεια κρύβεται πίσω από αυτές τις παράξενες εικασίες; Κάποιοι προσπαθούν να αντιστρέψουν τους όρους και να μας δελεάσουν σε κάτι που δεν ισχύει; Περίεργα πράγματα!

Πάντως, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του Stan Deyo, ο οποίος είπε, και παραθέτουμε: “Η NASA και το Πεντάγωνο πιστεύουν ότι οι Ανουνάκι θα επιστρέψουν με την άφιξη του πλανήτη Nibiru”.

Άραγε, είναι η επιστροφή των Ανουνάκι κοντά;

Δείτε και το σχετικό βίντεο:THE RETURN OF THE ANNUNAKI ~ THE FALLEN SUMERIAN GODS

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications