Μυστικοί Πολιτισμοί που Αποσύρθηκαν μέσω Προηγμένης Τεχνολογίας. Οι David Wilcock και Corey Goode Αποκαλύπτουν

Μία συναρπαστική ιστορία μας ξετυλίγουν οι David Wilcock και Corey Goode, από αυτές που μας αρέσουν, για τους αρχαίους πολιτισμούς.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές για να τις αγνοήσουμε και όλες υποδηλώνουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπήρξαν πολιτισμοί με τρόπους που ξεπερνούν την σημερινή μας πραγματικότητα.

Ο David Wilcock λέει ότι κάποιοι πολύ αρχαίοι πολιτισμοί είχαν ήδη αναπτύξει μια πολύ βασική υποδομή, στην Ανταρκτική, στη Σελήνη και στον Άρη. Είχαν διαστημόπλοια που θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα και είχαν πολλές συμμαχίες που υποστήριζαν το έργο τους.

Ο Corey Goode υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τον ναύαρχο Byrd με ένα σημαντικό στρατιωτικό σώμα στη νότια ήπειρο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Highjump για να ασχοληθεί με τις γερμανικές βάσεις εκεί.

Η προσπάθεια ήταν μια μεγάλη αποτυχία, καθώς ο Byrd αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση από ένα πολύ προηγμένο σκάφος.

Ο Ντέιβιντ αναφέρει ότι αυτές οι αρχαίες πόλεις στην Ανταρκτική πιθανότατα χτίστηκαν σε μια εποχή που η ήπειρος δεν καλυπτόταν από παγετώνες. Πριν από 12.000 χρόνια, οι συνθήκες ήταν σωστές για την κατασκευή τους.

Συνεχίζει υποδεικνύοντας ότι υπήρξαν μετατοπίσεις στο παρελθόν της Γης και αυτές θα μπορούσαν να έχουν αναπροσανατολίσει τις «θέσεις» της, όπως τις ξέρουμε. Για παράδειγμα, η Γη θα μπορούσε να είναι ανάποδα.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ μας Λέει ότι η ΓΗ ΚΑΠΟΤΕ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ Εάν και εφόσον η Γη ήταν διαφορετική, τόσο ως προς τον προσανατολισμό της όσο και ως προς τις μετατοπίσεις των ηπείρων, τότε, ενδεχομένως η Ανταρκτική να ήταν πιο κοντά στον ισημερινό κατά το παρελθόν. Θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι πιθανό ότι ο πολιτισμός στην Ανταρκτική να ήταν ο θρύλος της Ατλαντίδας.

Τι απέγινε αυτός και οι όμοιοί τους πολιτισμοί; Ίσως, εγκατέλειψαν τη Γη, λίγο πριν τον Μεγάλο Κατακλυσμό, αφού επιβιβάστηκαν στα προηγμένης τεχνολογίας ιπτάμενα οχήματά τους.

Secret Breakaway Civilizations Using Advanced Technology David Wilcock and Corey Goode

© diadrastika

Post A Comment:

1 comment

Heraείπε...

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications