Χονγκ Κονγκ: Καρέ από τη ζωή του 22χρονου μοντέλου λίγο πριν συλληφθεί

Η 22χρονη υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της από την Μυτιλήνη, καθώς και ενός ακόμη άνδρα Ρουμανικής καταγωγής, που την έπεισαν να ταξιδέψει μαζί τους.

Tο 22χρονο μοντέλο που συνελήφθη πριν από 15 μήνες στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, είχε μιλήσει για την περιπέτειά της πριν λίγες ημέρες, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της από την Μυτιλήνη, καθώς και ενός ακόμη άνδρα Ρουμανικής καταγωγής που - όπως η ίδια αναφέρει -την έπεισαν να ταξιδέψει μαζί τους στο Χονγκ Κονγκ, κάνοντας πρώτα στάση στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

Εκεί ο φίλος της, της ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν χωριστά το ταξίδι, δίνοντας της έναν σάκο με ρούχα - όπως της είπε - που είχε αγοράσει στην στάση αυτή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο φίλος της, την ενημέρωσε πως θα έφευγε την επόμενη μέρα γιατί υπήρχε θέμα με την έκδοση του διαβατηρίου του.

Στον τελωνειακό έλεγχο στο Χονγκ Κονγκ είδε για πρώτη φορά - σύμφωνα με τον ισχυρισμό της - το διπλό πάτο του σάκου με τα ναρκωτικά που κουβαλούσε.

"Έμεινα κόκαλο όταν μου έδειξαν το τεστ.

Για ποιο λόγο να είχα εγώ κοκαΐνη μαζί μου;", ανέφερε τότε.

Φωτογραφίες με την 22χρονη λίγο πριν συλληφθεί στο Χόνγκ Κόνγκ με κοκαΐνη, είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications