3 τεράστιοι πύργοι η οβελίσκοι, ευθυγραμμισμένοι ανακαλύφθηκαν στην επιφάνεια του Άρη! (vid)

Οι ερευνητές βρήκαν άλλη μια περίεργη ανακάλυψη στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Αυτή τη φορά, 3 ευθυγραμμισμένους "πύργους" στην επιφάνεια του Άρη όπως και οι Πυραμίδες της Γκίζας.Βρίσκονται στην περιοχή Terra Meridiani. Εικόνα γραφική αναπαράσταση.

Ο κόκκινος πλανήτης είναι γεμάτος εκπλήξεις που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν. Ενώ υπάρχουν αρκετά πράγματα στην επιφάνεια του Άρη που μοιάζουν με αντικείμενα, δομές και μνημεία κτλ.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περίεργα ευρήματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν, όπως η πρόσφατη ανακάλυψη των τριών πύργων που βρέθηκαν στην επιφάνεια του Άρη.

Ένας ερευνητής σε βίντεο στο YouTube περιγράφει τρεις ευθυγραμμισμένους πύργους στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Το βίντεο εξηγεί πως βρέθηκαν οι πύργοι και τι θα μπορούσαν να είναι.

Μιλώντας στο βίντεο, ο Χοσέ Λουίς, δήλωσε: «Μελετώντας κάποιες εικόνες του Άρη, βρήκαμε πρόσφατα μια σειρά τεράστιων πύργων που βρίσκονται στη περιοχή του Άρη που ονομάζεται Terra Meridiani»."Λόγω των ιδιόμορφων χαρακτηριστικών τους, πιστεύω ότι έχουν τεχνητή προέλευση".

Οι λεγόμενοι πύργοι βρίσκονται στην περιοχή Terra Meridiani στον Άρη, συμπτωματικά, στην η ίδια περιοχή είχε επιλεγεί ως τόπος προσγείωσης για τον Curiosity rover της NASA.

Είναι ενδιαφέρον ότι η συγκεκριμένη εικόνα του 1999 δείχνει με σαφήνεια τρία "αντικείμενα" που προεξέχουν από την επιφάνεια του Άρη.

Πρόσφατα πολλοί υποστηρίζουν πως ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να είχε φιλοξενήσει χιλιάδες προχωρημένους εξωγήινους πολιτισμούς, πριν εκατομμύρια χρόνια.

Ο Dr. John Brandenburg, ο οποίος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Θεωρητική Φυσική Πλάσματος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ειναι ως φυσικός στο Orbital Technologies στο Μάντισον του Ουισκόνσιν, πιστεύει ότι οι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί υπήρχαν στο παρελθόν στον Άρη και ίσως καταστράφηκαν από πυρηνικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν αρκετά στοιχεία ως απόδειξη ότι συνέβησαν τουλάχιστον δύο πυρηνικές εκρήξεις στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη στο μακρινό παρελθόν, αυτό βασίζεται στα ίχνη ουρανίου και θορίου στην επιφάνεια του Άρη. Ίσως ο πολιτισμός του Άρη εξουδετερώθηκε από μια άλλη εχθρική εξωγήινη φυλή από ένα άλλο μέρος του σύμπαντος, και προειδοποιεί ότι ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να εχει την ίδια μοίρα. ©AETOS NEWS

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications