H τεράστια συμβολή των ηλίθιων και το πρόβλημα της Ελλάδας που ειναι ο ίδιος ο λαός της!
H τεράστια συμβολή των ηλίθιων και το πρόβλημα της Ελλάδας που ειναι ο ίδιος ο λαός της!

Το πρόβλημα έχει πολλές προεκτάσεις. Με το ίντερνετ μεταξύ άλλων μάθαμε ότι πολλοι ελληνόφωνοι στην Ελλάδα ειναι άπλα ελληνόφωνοι ακόμα και μερικοί που παριστάνουν τους πατριώτες, οχι ότι πριν δεν το βλέπαμε μεμονωμένα, εκτός τους συμμορίτες που ειναι ως επι το πλείστων συγκεκριμένης ράτσας αδελφικής των φιδιών, ούτε αυτό δεν έχουν καταλάβει οι μάζες μονο να λένε για καθαρό το ελληνικό DNA ξέρουν.

Αυτός ο Νεοέλληνας δεν ειναι απόγονος αρχαίων όπως αρέσκονται να νομιζουν κάποιοι, αυτό ειναι σαφες από το χαρακτήρα τους, αυτές οι ράτσες ξεχωρίζουν εύκολα διότι ειναι δογματικές, είτε με ποδόσφαιρο θα ασχολούνται είτε με κόμματα που ειναι ίδια είτε με θρησκείες η όλα μαζί ,και τα πάντα τα βλέπουν δογματικά, ακόμα και κάτι ηλίθιοι του ίντερνετ που βλέπουμε που τα βλέπουν όλα Ελληνοκεντρικά και παριστάνουν τους σούπερ πατριώτες και την ίδια στιγμή βάζουν ιστορικά ψέμματα και προπαγανδες κομμουνιστών

Κυρία χαρακτηριστικα τους το προφίλ τους κατα βάση ειναι το εξής : δεν πιάνουν τα χεριά τους, πρέπει να σπουδάζουν επι 3 χρονιά για να μάθουν κάτι ακριβώς όπως το σπούδασαν =0 εξέλιξη, φιλοχρήματοι , διπρόσωποι, ύπουλοι , υλιστές,εξαπατούν,αρρωστημένα δογματικοί αρκεί να τους μάθεις ένα δόγμα,η ματαιοδοξία τους δεν εχει όρια και θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους η να τους εξαπατούν για δικό τους όφελος,βρείτε πόσους τέτοιους ξέρετε δήθεν απόγονους των αρχαίων στο αλλαδιστάν, αυτά ειναι χαρακτηριστικα απόγονων εισβολέων στην Ευρώπη,φαντάσου πως θα ηταν ο κόσμος χωρίς αυτούς η και σε θέσεις και να υπηρετούν τα φίδια χωρίς να νιώθουν τύψεις καν .

Ο καθένας ειναι υπεύθυνος για το τι έχει ως πηγή ενημέρωσης, σελίδες τους βάζουν μονο ειδήσεις, πολιτικά και χαζομάρες καμιά σχέση με θέματα αναζήτησής και πνευματικής ανάπτυξης, το γεγονός ότι όλες οι σελίδες των φιδιών ειναι στην πρώτη θέση πάνω από 20 τι σημαίνει αυτό? δείχνει οτι πολλοι ελληνόφωνοι έχουν την"λογική" των φιδιών και θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων! και άλλοι την επανέκτησαν, πλήρης εκφυλισμός, πρώτα ήρθε ο πνευματικός θάνατος και μετά οικονομικός στο ίδιο μοτίβο ειναι και κάτι δηθεν πατριωτικές σελίδες κάτι λαμόγια που παριστάνουν τους πατριώτες και τους σούπερ Έλληνες! για μαζεύουν αφελείς αρκεί να έχουν κόσμο, και φαίνονται και τι ύπουλοι ειναι, οι μάζες ούτε αυτό δεν βλέπουν.

Όπου βλέπετε σελίδες που παριστάνουν τους πατριώτες βάζοντας σημαίες ως εικόνες προφίλ να ξέρετε ότι ειναι λαμόγια όπως δυο που ανακαλύψαμε πρόσφατα που όλα τα ποστ τους ειναι copy paste ότι έχει απήχηση, και κανένα θέμα αναζήτησης εξωγήινων μεταφυσικών κτλ καμιά σχέση με τους αρχαίους που ερευνούσαν τα πάντα, όσοι δεν έχουν τέτοιες τάσεις άπλα δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων να σας πούμε τα νέα,η έπεσαν στο επίπεδο των φιδιών που χλευάζουν τέτοια θέματα για ευνοήτους λογούς,και τι περιμένουν οι μάζες να μάθουν από αυτούς? αυτοί αναπαράγουν απο άλλου γιατί δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα δικό τους,απο τέτοιους νεοέλληνες γεμάτο η Ελλάδα .

Και ειναι είτε ηλίθιοι είτε λαμόγια και αυτοί σαν τα φίδια γιαυτό δεν βλέπουν την χαώδες διάφορα, από την μια έχουν ιστοσελίδες των φιδιών επανδρωμένες με και χρήσιμα Γκοιμ ώστε να λένε ότι τους έχουν μάθει να μην κουράζονται να γράφουν προπαγάνδες, άσε που οι συμμορίτες γράφουν ασυναρτησίες συνήθως που δεν διαβάζει κανένας εκτός από όμοιους τους, για αυτό βαζουν ειδήσεις αυτά που λέει και η τηλεόραση και διάφορες χαζομάρες εκφυλισμού και προπαγάνδας,και στην πρώτη θέση όλες οι σελίδες τους .

Και απο την άλλη ο καθε αδίσταχτος που παριστάνει τον πατριώτη πίσω απο σελίδες για να εκμεταλλευτούν το εθνικό φρόνημα, το επίπεδο και η ποιότητα του πληθυσμού στην Ελλαδα φαίνεται και από το ίντερνετ, αφού εκτός τις καθεστωτικές σελίδες οι μάζες θεωρούν ότι αντιπροσωπεύουν τους γνησιους Έλληνες υπό την έννοια απόγονων των αρχαίων! είδατε πότε εμας εδώ να παριστάνουμε τους σούπερ Έλληνες?και είμαστε και η μοναδική σελίδα που έχουμε καταρρίψει πολλά ψεμματα των φιδιών που οι μάζες τα έχουν ως δεδομένα...

Κάτι τέτοιους χρήσιμους ηλίθιους και καλα πατριώτες τους έχουν για πρωινό οι συμμορίτες, πάνω σε αυτούς πάτησαν και χλευάζουν περί ηλίθιων πατριωτών,και γιαυτό δεν τους ενοχλούν,αφού βοηθούν στην αποβλάκωση του όχλου υπό την σημαία του πατριώτη και καλά βάζοντας οτι βρουν μαζί με προπαγάνδες και ψεμματα και κρατούν την μάζα απασχολημένη απο ενοχλητικές σελίδες, γιαυτό εξαφανίστηκα τόσα blog εναλλακτικής ενημέρωσης και κυριαρχούν καθεστωτικές και ψευδό-πατριωτών ψευδό-απόγονων των αρχαιων που δεν ξέρουν την τύφλα τους, και όλοι μαζί παρασύρουν τον όχλο στην άγνοια και στο βούρκο, αυτοί δεν ειναι άπλα οτι ειναι κατώτεροι αλλα ειναι και ύπουλοι βάρβαροι που κυριαρχούν παντού, και επίσης εξαπατούν γυναικες και αυτοί σαν τα φίδια έτσι γέμισε ο κόσμος βάρβαρους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βρέθηκε και κάποιος να πει τα πράγματα με το όνομα τους! αρκετά με την υποκρισία όλων μπράβο....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications