To MK Ultra της Lady Gaga στα Grammy 2019  video
To MK Ultra της Lady Gaga στα Grammys 2019  video

Βραβεία Γκράμι 2019: Δες τα κοσμήματα αμύθητης αξίας που επέλεξε η Lady Gaga για τη βραδιά! η Lady Gaga στα Γκράμι 2019 δεν γινόταν να μην συνοδέψει την ασημένια Celine by Hedi Slimane τουαλέτα της με εντυπωσιακά κοσμήματα. Για την ακρίβεια τα κοσμήματα της Lady Gaga ήταν αμύθητης αξίας και για τη δημιουργία τους είναι υπεύθυνος ο οίκος Tiffany & Co μπλα μπλα μπλα.

Πίσω απο τις κουρτίνες:

Η διάσημη παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Lady Gaga που ανήλθε στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας αποκτώντας φήμη και δόξα μέσα από τους Ιλλουμινάτι, φέρεται να δηλώνει μετανιωμένη σύμφωνα με ένα παλιό βίντεο.

Υπάρχουν πολλοί στο internet, που υποστηρίζουν πως η Lady Gaga είναι όργανο των φιδιών μια μαριονέτα . Παραθέτουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτά που λένε.

Εάν έχει κάποιος σχετικά λίγη γνώση πάνω στην Freemasonary, ήδη θα ξέρει την σπουδαία σημασία των 2 πυλώνων Jachim και Boaz.

Η Lady Gaga, στέκεται ανάμεσα στους δύο πυλώνες, φορώντας Hello Kitty παπούτσια, που μπορεί να θεωρηθεί μία αναφορά στο Mind Control σχετικά με την αθωότητα, την παιδική ηλικία, την επανεκπαίδευση κτλ.

Τα μάτια της είναι κλειστά αλλά έχει μάτια που φαίνονται ανοιχτά, ζωγραφισμένα πάνω στα βλέφαρα, που είναι πολύ συμβολικό. Τα μάτια της φαίνονται ανοιχτά, ενώ στην ουσία είναι ερμητικά κλειστά.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications