Μονό στην Ελλάδα: Απέδρασαν κακοποιοί από περιπολικό!!!
Μονό στην Ελλάδα: Απέδρασαν κακοποιοί από περιπολικό!!!

Όλα έγιναν στις τέσσερις το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τρεις κακοποιοί είχαν μεταφερθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων με ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας του Μοσχάτου.

Όταν πήραν τον δρόμο της επιστροφής και έφτασαν στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Φυλής ο αστυνομικός που οδηγούσε σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι.

Τότε οι δυο αλλοδαποί και ο ένας Έλληνας κρατούμενος βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν την πόρτα και να το βάλουν στα πόδια.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα, κυνήγησαν τους δραπέτες και κατάφεραν να πιάσουν μετά από μερτικά μέτρα τους δύο αλλοδαπούς κακοποιούς.

Ο τρίτος κακοποιός κατάφερε να εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί πουθενά ως αυτή την ώρα παρά τις έρευνες.

Ποια είναι τα κριτήρια εισαγωγής στις Σχολές της Αστυνομίας;

www.astynomia.gr = Η Ελληνική Αστυνομία κατατάσσει στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων, σπουδαστές με το σύστημα των γενικών εξετάσεων και των ειδικών εισιτηρίων εξετάσεων, υποψηφίων εξωτερικού, με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που ρυθμίζουν θέματα εισαγωγής σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εφόσον οι υποψήφιοι κριθούν ΙΚΑΝΟΙ κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ή του Στρατού και έπειτα από αίτηση τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους στις καθοριζόμενες από την προκήρυξη ημερομηνίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν άνδρες και γυναίκες Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία, που επιθυμούν να καταταγούν στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Αστυφύλακες ή Υπαστυνόμοι και διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

Δεν υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας των εξετάσεων.

Είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών, που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι της χώρας.

Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών Στρατού Ξηράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ.133/2002 (ΦΕΚ Α΄-109), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.

Έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα.

Βρείτε μονοί σας τις απαντήσεις στα κάτωθι λάθη ώστε να τις βρουν μονο οι νοήμονες (σε εναν διαφορετικό κόσμο τα κριτήρια θα ηταν εντελώς διαφορετικά, και δεν θα υπήρχαν καν σχόλες και όλο αυτό το λεγόμενο "εκπαιδευτικό σύστημα" ούτε θα γέμιζαν το μυαλό με ένα σορό ηλιθιότητες σκουπίδια από την γέννηση τους μέχρι να γίνουν ενήλικοι επι χρονιά ,και σαν μην φτάνει αυτό μετά τους εξετάζουν για το πόσο καλα έμαθαν το ποίημα ) :

Ψυχικά και διανοητικά προσόντα = error

Κάτοχοι τίτλου σπουδών = error

Σπουδαστές με το σύστημα των γενικών εξετάσεων!!!= error

Τριτοβάθμια εκπαίδευση = error

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications