Drift για τη λιμουζίνα του Πούτιν στη χιονισμένη ρωσική ύπαιθρο (Βίντεο)
Drift για τη λιμουζίνα του Πούτιν στη χιονισμένη ρωσική ύπαιθρο (Βίντεο)

Κορυφαίες επιδείξεις της λιμουζίνας του Πούτιν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Ρώσοι. Τα μαύρα αυτοκίνητα έτρεχαν σε χιονισμένα χωράφια έξω από τη Μόσχα,με τα φώτα να αναβοσβήνουν.

Νέο εντυπωσιακό test drive για τη λιμουζίνα του Πούτιν.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε ήταν ένας διαγωνισμός με τους πιο εξειδικευμένους οδηγούς της Ομοσπονδιακής Φρουράς (FSO), οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία των κορυφαίων πολιτικών της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι οδηγοί έδειξαν τις ικανότητές τους επάνω στο χιονισμένο έδαφος, κάνοντας απότομες στροφές σε έναν «κόντρα ρόλο» από αυτόν που έχουν συνηθίσει, αφού πέρασαν την προηγούμενη χρονική διάρκεια οδηγώντας προσεκτικά, μεταφέροντας υψηλού επιπέδου επιβάτες.

Μεταξύ των άλλων ειδικών, αλεξίσφαιρων οχημάτων, εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα Aurus.

Αυτά είναι τα sedans που χρησιμοποιούνται από τους φρουρούς του Πούτιν — αν και ο επικεφαλής της Ρωσίας δεν εμφανίστηκε στο διαγωνισμό.

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των κορυφαίων ηγετών της Ρωσίας — όσον αφορά την προστασία και την αξιοπιστία — αν και πρόκειται να λανσαριστεί στην αγορά για το ευρύ κοινό.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι αντιπρόσωποι της μάρκας Aurus άρχισαν να παίρνουν προπαραγγελίες, τόσο για τα μοντέλα του sedan όσο και για τα μοντέλα της λιμουζίνας.

 

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications