Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό ανακάλυψε μια κρυμμένη ναζιστική βάση στην Ανταρκτική, αποκαλύπτουν τα έγγραφα!
Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό ανακάλυψε μια κρυμμένη ναζιστική βάση στην Ανταρκτική, αποκαλύπτουν τα έγγραφα!

Το Βασιλικό Ναυτικό ανακάλυψε μια ναζιστική μυστική βάση κρυμμένη στα βάθη της Ανταρκτικής κατά τη διάρκεια του τέλους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αποκάλυψε ένα ντοκιμαντέρ.

Ο Χίτλερ έστειλε αποστολές στην παγωμένη ήπειρο, σε μια προσπάθεια για την εκπόνηση επιστημονικών μελετών. Το 1938 μια ομάδα με επικεφαλής τον Alfred Ritscher του ανατέθηκε να εξερευνήσει την Ανταρκτική για να βρει έναν κατάλληλο σταθμό για φάλαινες, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου στη Γερμανία λόγο του μποϋκοτάζ από το 1933.

Το λίπος της φάλαινας ήταν ένα από τα πιο σημαντικά για την παραγωγή μαργαρίνης σαπουνιών και πρώτων υλών. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το Βρετανικό Βασιλικό Πολεμικό Ναυτικό ανακάλυψε «μυστικούς ναυτικούς γρίφους», σύμφωνα με εφημερίδες της εποχής. Το ντοκιμαντέρ «Τα πραγματικά μυστικά που κρύβονται στην Ανταρκτική» ...Αποκάλυψε ότι η αποστολή είχε άλλο σκοπό από το απλά να ψάχνουν για φάλαινες.

Μια πολύ εξελιγμένη ναζιστική βάση
Το ντοκιμαντέρ αποκάλυψε: Αυτή η ιστορία αποκαλύπτει ότι η Γερμανία τότε ηταν πολύ μπροστά και καταδεικνύει ότι μπορούσαν να χτιστούν ναυτικές βάσεις στους πάγους.Εκεί, κρυμμένη σε ένα άγνωστο σημείο της Ανταρκτικής, μια βρετανική ναυτική περιπολία βρήκε πρόσφατα μια ναζιστική βάση.Είναι αλήθεια ότι ήταν μικρή, αλλά ήταν επαρκώς εξοπλισμένη για να επισκευάσει ακόμα και υποβρύχια.

Τι συνέβη με τις υποτιθέμενες ναζιστικές βάσεις στην Ανταρκτική; Τι έχει γίνει με την προηγμένη τεχνολογία που βρέθηκε εκεί;

Το 1991 διαβαθμισμένα έγγραφα προέκυψαν και έριξαν φως στο περίφημο Operation Highjump και ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επίσης πραγματοποίησε αμέτρητες αποστολές στην Ανταρκτική.

Η αποστολή με τον Ναύαρχος Richard E. Byrd τη δεκαετία του 1940,με περισσότερους από 4.000 άνδρες, 13 πλοία και 33 αεροσκάφη. Ωστόσο μετά απο λίγο καιρό τα μάζεψαν και έφυγαν από την Ανταρκτική. Ο ναύαρχος Byrd είχε δώσει σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και ξεκινά τη συζήτηση εξηγώντας ότι υπάρχει ένα μυστικό μέρος στην Γη στο μέγεθος των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν έχει δει ποτέ κανένας.Ο Από το άνοιγμα του Βορείου Πόλου προχώρησε για 1700 μίλια μέσα στην κοίλη γη εκεί συναντήθηκε με τους "αρχαίους θεούς". Στο ταξίδι του ανέφερε ότι είδε παγωμένες λίμνες, βουνά καλυμμένα με πυκνή βλάστηση, ακόμα και τεράστια ζώα που έμοιαζαν με μαμούθ να κινούνται μέσα στους θάμνους.

Αν και το βίντεο είναι στα Αγγλικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications