Μυστήριο – Tεράστιες τρύπες ανοίγουν η μια μετά την άλλη στην Τουρκία
Μυστήριο – Tεράστιες τρύπες ανοίγουν η μια μετά την άλλη στην Τουρκία

Tεράστιες τρύπες ανοίγουν η μια μετά την άλλη στην Τουρκία – Το φαινομενο δεν ειναι νέο και παρατηρείται απο το 2015 σε πολλές περιοχές και με αυξανομενη ένταση.

Αρχικά άνοιξαν 9 μέσα στο καλοκαίρι του 2015 και έχουν φτάσει τις 300. Και ενώ οι περισσότερες είναι σε χωράφια, άνοιξαν πρόσφατα και δίπλα σε δρόμο οπότε πλέον αγωνιούν όχι μόνον οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και σε όλη την Τουρκία Οι δε αγρότες αγωνιούν διπλά

Το 2015 επειδή είχε βρέξει πολύ, οι γεωλόγοι είπαν ότι ήταν αποτέλεσμα των καταρρακτωδών βροχών. Εκτοτε όμως παρατηρείται ανυδρία ενώ οι καταβόρθρες αυξάνονται. Μια ερμηνεία είναι ότι φταίει το υπέδαφος (είναι ηφαιστειογενής η περιοχή). Τώρα οι γεωλογοι λένε ότι δεν φταίνε οι βροχές αλλά απεναντίας η ανυδρία

Ο κόσμος φοβάται μήπως επικειται κάποιος τρομακτικός σεισμός ή πάει το μυαλό του και σε μεταφυσικά αίτια.

Οι γεωλόγοι επιμένουν πώς καθώς υπάρχουν πολλές υδροχαρείς καλλιέργειες και η Τουρκία δεν έχει αρκετές βροχές εδώ και δυο χρόνια, οι αγρότες αναγκάστηκαν να στραφούν σε υπόγεια ύδατα διαταράσσοντας έτσι τις ισορροπίες του εδάφους.

Εντούτοις αυτή η ερμηνεία δεν καθησυχάζει ιδιαίτερα τον κοσμάκη, που πολύ λογικά αναρωτιέται πού θα ανοίξει η επομενη και αν θα τον καταπιεί.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications