Μια γυναίκα είδε έναν άνδρα  μαύρα (Men in Black) κατά τη διάρκεια της απαγωγής της από εξωγήινους!

Το φαινόμενο των Men in Black που έγινε και ταινία . Μπορεί να είναι άνδρες και γυναίκες, τα ρούχα τους μπορεί να διαφέρουν, ειναι είτε σχεδόν σιωπηλοί είτε να λένε ανοησίες ή να εκφοβίζουν ανοιχτά τα θύματα απαγωγών κτλ.

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που επαναλαμβάνεται : Οι Men in Black ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με κάποιο τρόπο με ΑΤΙΑ.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν ιστορίες από αυτόπτες μάρτυρες, όπου οι άνθρωποι έβλεπαν τους Men in Black δίπλα σε UFO ή μέσα σε αυτό. Μία από αυτές τις ιστορίες συνέβη πολύ πρόσφατα - το 2015 με μια γυναίκα που ονομάζεται Melanie Tompkins .

Από τον δημοφιλή Αμερικανό ερευνητή Nick Redfern . Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Melanie του είπε λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την παράξενη ιστορία.

Η Melanie ζει στην πόλη της Οκλαχόμα, ήταν μόλις είκοσι χρονών και μέχρι το 2015 υπέστη επισκέψεις και απαγωγές από εξωγήινους για τρία χρόνια, από τις οποίες υπέφερε πολύ.

Υποβλήθηκε σε οδυνηρά πειράματα με την πιο κυριολεκτική σε κάθε απαγωγή. Η Melanie είχε τα τυπικά συμπτώματα που έχουν σε τέτοιες περιπτώσεις: χάσιμο χρόνου, αποσπασματικές μνήμες γενετικών πειραμάτων που διεξήχθησαν πάνω της, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων για έναν πυρηνικό πόλεμο και το τέλος της ανθρωπότητας.

Το 2015, η Melanie απήχθη για άλλη μια φορά και αυτή τη φορά αντιμετώπισε όχι μόνο εξωγήινους, αλλά ξαφνικά είδε "Άνθρωπο" με Μαύρα μέσα στο εξωγήινο σκάφος. Αυτό συνέβη όταν βρισκόταν σε ένα μεταλλικό τραπέζι και άρχισαν τα επώδυνα πειράματα .

Ξαφνικά, το κορίτσι είδε έναν Men in Black να υλοποιείται σε μια γωνιά της αίθουσας από το πουθενά. Φορούσε ένα μαύρο κλασικό κοστούμι, ένα λευκό πουκάμισο, μια λεπτή μαύρη γραβάτα και ένα καπέλο στυλ fedora στο κεφάλι του.

Ήταν 1,80 σε ύψος και η φιγούρα του ήταν τελείως διαφορετική από τις άθλιες εξωγήινες φιγούρες, φαινόταν αρκετά δυνατός.

Η Melanie πιστεύει ότι ο Άνθρωπος με τα Μαύρα ήταν κάτι σαν επιτηρητής στους γκρίζους εξωγήινους, οι οποίοι, κατά την άποψή της, ήταν περισσότερο σαν ρομπότ παρά ζωντανά όντα.

Και αυτά τα "ρομπότ" έκανα ειδικές εξετάσεις στη Melanie, όπως οι επιστήμονες δουλεύουν με εργαστηριακούς λευκούς αρουραίους. Η Melanie επεσήμανε επίσης ότι ο Άνθρωπος με τα Μαύρα ενδιαφέρθηκε για το αν συνεχίζονται τα πειράματα για το ανθρώπινο αίμα και το DNA.

Σύμφωνα με τον Nick Redfern, υπάρχουν ελάχιστες ιστορίες στα αρχεία, για τους Men in Black ότι τους έχουν δει επί του σκάφους UFO και ειδικά σε στενή συνεργασία με εξωγήινους. Είναι πολύ πιθανό να έχουν κρυφτεί η να έχουν σβηστεί απο την μνήμη των απαχθέντων σε άλλες περιπτώσεις .

Το ότι οι γκρι εξωγήινοι ειναι κάτι σαν δούλοι άλλων έχει ξανα αναφερθεί πάντως, σαν τα χρήσιμα Γκοιμ στην Γη, για όσους μπορούν να καταλάβουν.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications