Ο έλεγχος της Google από τον Soros για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησης και επίσημα
Ο έλεγχος της Google από τον Soros για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησης και επίσημα

Η Google έχει συνεργαστεί με έναν οργανισμό που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον Τζορτζ Σόρο για να "ελέγξει" τις ειδήσεις και να επηρεάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Erica Anderson, Διευθύντρια εταιρικών σχέσεων στο Εργαστήριο Ειδήσεων Google, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί με το Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης (IFCN) στο Ινστιτούτο Poynter για να «ελέγξει» ιστορίες ειδήσεων που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης.

Το Facebook, έχει επίσης συνεργαστεί με το Ίδρυμα Poynter για να ξεκινήσει την «αμφισβητούμενη» ετικέτα ειδήσεων σχετικά με ιστορίες που θεωρήθηκαν ψευδείς από οργανώσεις ελέγχου γεγονότων που συνεργάζονται με τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. https://www.rt.com/usa/407898-soros-google-fact-check-news-results/

Όλα αυτά έχουν αρχίσει από το 2017 με αποτέλεσμα απότομη πτώση μας και ξέρουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό στην Ελλάδα, ο Soros ειναι η βιτρίνα πίσω από αυτόν ειναι χιλιάδες :

Το pentostalagma makeleio ειναι "ακίνδυνα" μάλλον! άνοδο έχουν από τότε πάντως, τυπικοί Νεοέλληνες και που έχουν βάλει και προπαγάνδες τους, από ηλιθιότητα η από κάτι άλλο? το ίδιο ισχύει και για διάφορους πίσω από blog, ειναι τόσο ηλίθιοι που δεν έκατσαν να μάθουν γλωσσά HTML μονοί τους τα βασικά έστω,νομίζουν ότι ειναι καμία επιστήμη που πρέπει να το σπουδάζεις χρονιά ,αρκεί που υπάρχουν έτοιμα πρότυπα να βάζουν, (απο εκεί να καταλάβεις την αντίληψη τους σε όλα τα θέματα, αλλα στην απατεωνιά ειναι πρώτοι το copy paste να ειναι καλά αφού πολλοί από αυτούς δεν έχουν ούτε ένα δικός άρθρο, τέτοιους φερόμενους "Έλληνες πατριώτες" σας τους κάνουμε δώρο, )...

Αυτή η funpage στην εικόνα κατευθύνει τους συμμορίτες στην Ελλάδα και βρίσκεται πίσω από πολλές "έγκυρες πήγες" τους που μερικές τις διαφημίζουν και εκεί, μαντέψτε ποιοι την διαχειριζονται και δίνουν εντολες και στο FACEBOOK και επίσης ενα παρακλάδι μια ιστοσελίδα τους με ειδική αποστολή και πρόσφατα επίσης μέλος του (IFCN),και οι 9 στους 10 σχολιαστές ειναι αριστεροι antifa δικά τους troll και ψεύτικα προφίλ, παρόμοιο πόλεμο κάνουν και στο allnewz.gr και λοιπές πραγματικά ανεξάρτητες πήγες τύπου Κόκκινος Ουρανός κτλ.

Ότι δεν κατάφεραν με spanlink από τα π@ρνο site τους και με συκοφαντίες το κατάφεραν με απευθείας εντολές στην Google!(αφού αυτή η σελίδα ανέβαινε εκτός τα μοναδικά άρθρα ειναι και πιο γρήγορη απο ιστοσελίδες που έχουν φτιάξει "ειδικοί" και κρύβει πολλές καινοτομίες ας την βλέπετε απλή) και επίσης άνοδο δικών τους "εγκύρων πηγών" γεμάτες ψέμματα και θάψιμο πραγματικών ανεξάρτητων πηγών, όπως και πρωτες πρώτες βγάζει πάντα τις δίκες τους πήγες σε πλαίσιο το οποίο εμφανίστηκε την ίδια περίοδο ..Η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τι λέει για όλα αυτά?? μάλλον έγινε αριστερή και τους καλύπτει ..

Ο έλεγχος της Google από τον Soros για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων αναζήτησης και επίσημα

ΥΓ Περιμένουμε να αποκαταστήσουν την θέση που είχαμε από το 2015 μέσα στην σαβούρα και σε καθεστωτικές σελίδες είχαμε κάνει την διάφορα από την αρχή και με πρωτοφανή άρθρα μας (πάνω απο 1600) όσα ειχαν απήχηση τα έκλεβαν άλλοι και τα παρουσίαζαν για δικά τους, και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά, η να παριστάνουμε τους σούπερ πατριώτες υποκριτικά, και να βάζουμε και ελληνικές σημαίες όπως κάνουν κάτι άλλα λαμόγια που δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο, δηλαδή δεν προσφέρουν τίποτα και έχουν κατακλέψει τους πάντες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications