Επιβάτης αεροπλάνου καταγράφει ένα ΕΞΩΓΉΙΝΟ σκάφος που κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από το νερό
Επιβάτης αεροπλάνου καταγράφει ένα ΕΞΩΓΉΙΝΟ σκάφος που κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από το νερό

Σε μια εμπορική πτήση πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, με ταχύτητας σχεδόν 1.000 χλμ./Ώρα, ένας επιβάτης κινηματογράφησε ένα OSNI (άγνωστο αντικείμενο βυθού ) που ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα κάτω από το νερό.

Ο επιβάτης με το όνομα Jesse Akin, κατόρθωσε να καταγράψει το αντικείμενο για αρκετά λεπτά, το αντικείμενο είχε προφανώς μεγάλες διαστάσεις, άρχισε να αλλάζει κατεύθυνση φεύγοντας από το οπτικό πεδίο του μάρτυρα.

Ορισμένοι σκεπτικιστές λένε ότι το ίχνος ή το μακρύ σκοτεινό αντικείμενο κάτω από το νερό είναι μόνο μια σκιά του αεροπλάνου, αλλά αν τη συγκρίνουμε με τη σκιά ενός αεροπλάνου στο νερό, βλέπουμε ότι είναι τελείως διαφορετική.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό ότι αυτό που φαίνεται στο βίντεο να είναι ένα OSNI που αφήνει ένα μακρύ ίχνος στο νερό πίσω από αυτό, υποδεικνύοντας ότι η OSNI κινείται μέσα στο νερό με μεγάλη ταχύτητα.

Δεν είναι ο μόνος μαρτυράς που έχει δει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο να ταξιδεύει κάτω από τη θάλασσα

Ο Marc D'Antonio, αστρονόμος και επικεφαλής της οργάνωσης στη μελέτη των ΑΤΙΑ, είδε αυτό που πιστεύει ότι ήταν ένα ξένο σκάφος που ταξίδευε με αδύνατες ταχύτητες κάτω από το νερό. Εκείνη την εποχή βρισκόταν σε ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με τον Marc D'Antonio, το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών εκτελεί μια κορυφή - μυστικό πρόγραμμα για τον εντοπισμό αγνώστων βυθισμένο αντικείμενα «γρήγορη κίνηση» κάτω από τη θάλασσα

AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications