Καταγράφουν ένα ελάφι ζόμπι στον κήπο ενός σπιτιού στις Ηνωμένες Πολιτείες -video

Πριν από λίγες μέρες έχουμε γράψει πως o «ιός των ζόμπι Ελαφιών» έχει γίνει ένα πραγματικό πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει εξαπλωθεί σε 24 πολιτείες και δύο καναδικές επαρχίες και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ίσως εξαπλώνεται και στους ανθρώπους, είναι ένας ενδεχόμενος κίνδυνος.

Στην πραγματικότητα, ο "ιός των ζόμπι Ελαφιών" ονομάζεται η ασθένεια χρόνιας κατάθλιψης (γνωστή επίσης ως CWD).
Τα συμπτώματα αυτής της νόσου είναι ότι τα ελάφια οι τάρανδοι και παρόμοια ζώα χάνουν γρήγορα βάρος, και γίνονται επιθετικά. Με άλλα λόγια, γίνονται ζόμπι.

Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις CWD στον άνθρωπο, αν και οι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι "θα δούμε" τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τι είδους αποτελέσματα θα έχει ο ιός στους ανθρώπους.

Από την πλευρά τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC στα αγγλικά) έχουν αναγνωρίσει ότι η CWD θα μπορούσε να είναι πιο διαδεδομένη από ό, τι πιστεύεται.

Ως εκ τούτου, συνιστούν στους κυνηγούς να μην πυροβολούν και να τρώνε το κρέας απο ελάφι που έχει παράξενη συμπεριφορά.

Μέχρι στιγμής,ειναι μια απλή προειδοποίηση για πιθανή μόλυνση. Αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να διαδίδουν βίντεο που δείχνουν πώς τα πρώτα ελάφια ζόμπι πλησιάζουν πληθυσμιακές περιοχές.

Το ελάφι ζόμπι
Ένα ελάφι ζόμπι έχει καταγραφεί στον κήπο ενός σπιτιού, το οποίο έχει προκαλέσει τον πανικό στα κοινωνικά δίκτυα και θεωρούν ότι το CWD εξαπλώνεται στους ανθρώπους.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του ο Javonte Watson , μπορείτε να δείτε ένα ελάφι σε έναν κήπο τη νύχτα, το ζώο έχει μεγάλα κόκκινα εξογκώματα σε όλο το σώμα του, ειδικά στο πρόσωπο.

Το βίντεο μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα το περασμένο έτος, οι τρομακτικές εικόνες προκάλεσαν χιλιάδες σχόλια, με τους χρήστες να διαβεβαιώνουν ότι αυτό είναι η απόδειξη ότι η μυθοπλασία ξεπερνά την πραγματικότητα.

Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Kent στο Οχάιο είπαν το 2015 πως μια πανδημία αυτού του είδους θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με καταστροφικές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την ασθένεια των ελαφιών , αλλά όπως είπαν οι επιστήμονες, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις επιπτώσεις στον άνθρωπο, αν και μπορεί να είναι πολύ αργά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications