Ειρήνη Καζαριάν: Νέες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με το «ροζ» βίντεο (video)

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια. Μετά το τέλος του reality μόδας του STAR, το όνομα της 21χρονης έκανε το γύρο του διαδικτύου λόγω της δημοσιοποίησης ενός «ροζ» βίντεο.

Η Ειρήνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» που την συνάντησε στα παρασκήνια μιας φωτογράφισής της και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την εν λόγω υπόθεση.

«Νομίζω πως από τα αρνητικά που μας συμβαίνουν στη ζωή γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι γιατί βιώνουμε κάποιες καταστάσεις. Από αυτά μαθαίνεις και συνεχίζεις δυναμικά. Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώη απάντηση σχετικά με το εν λόγω βίντεο ήρθε από την αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν η οποία με ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, διαψεύδει ότι η πρωταγωνίστρια του βίντεο είναι η Ειρήνη και τονίζει ότι ήδη έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της.» αναφέρει η Μαρία Καζαριάν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications